Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 1067ZL

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 1067ZL.

In postcodegebied 1067ZL zoek ik een:

  Maandag 15 oktober 2018

  Acharif Installatietechniek
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Acharif Installatietechniek is gevestigd op Hans Onversaagdstraat 2-2 te Amsterdam en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

  Amsterdam » Geuzenveld » Buurt 6 » 1067ZL
  Gamewinkel B.V.
  Opgericht in september 2018

  De besloten vennootschap Gamewinkel B.V. is gevestigd op Hans Onversaagdstraat 1H te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in speelgoed.

  Amsterdam » Geuzenveld » Buurt 6 » 1067ZL

  Dinsdag 28 maart 2017

  A.M.C. Construction
  Opgericht in februari 2017

  De onderneming A.M.C. Construction is gevestigd op Hans Onversaagdstraat 4H te Amsterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Amsterdam » Geuzenveld » Buurt 6 » 1067ZL

  Woensdag 14 september 2016

  cheapgamesale.nl
  Opgericht in mei 2016

  De onderneming cheapgamesale.nl is gevestigd op Hans Onversaagdstraat 1H te AMSTERDAM en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Amsterdam » Geuzenveld » Buurt 6 » 1067ZL

  Donderdag 1 januari 2015

  Buttar Mode
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Buttar Mode is gevestigd op Hans Onversaagdstraat 13HG te Amsterdam en is actief in de branche Markthandel in textiel, kleding en schoenen.

  Amsterdam » Geuzenveld » Buurt 6 » 1067ZL

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Buurt 6

  Instellen

  Buurten in Geuzenveld

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?