Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 1448MP

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 1448MP.

In postcodegebied 1448MP zoek ik een:

  Woensdag 7 november 2018

  Frank Bults Klusbedrijf
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Frank Bults Klusbedrijf is gevestigd op Damiettastraat 1 te Purmerend en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Purmerend » Weidevenne » Afrika » 1448MP

  Donderdag 1 januari 2015

  Administratiekantoor Guldenaar-Goeree
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Administratiekantoor Guldenaar-Goeree is gevestigd op Damiettastraat 19 te Purmerend en is actief in de branche Accountancy, belastingadvisering en administratie.

  Purmerend » Weidevenne » Afrika » 1448MP
  Anton Leijdekker Producties
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Anton Leijdekker Producties is gevestigd op Damiettastraat 22 te Purmerend en is actief in de branche Facilitaire activiteiten voor film- en televisieproductie.

  Purmerend » Weidevenne » Afrika » 1448MP
  VIATRADE
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming VIATRADE is gevestigd op Damiettastraat 21 te Purmerend en is actief in de branche Kredietinformatie- en incassobureaus.

  Purmerend » Weidevenne » Afrika » 1448MP
  Schildersbedrijf Rinus Drost
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Schildersbedrijf Rinus Drost is gevestigd op Damiettastraat 28 te Purmerend en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

  Purmerend » Weidevenne » Afrika » 1448MP
  Stukadoorsbedrijf Frank de Jong
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Stukadoorsbedrijf Frank de Jong is gevestigd op Damiettastraat 5 te Purmerend en is actief in de branche Stukadoren.

  Purmerend » Weidevenne » Afrika » 1448MP

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Afrika

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?