Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 1811LM

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 1811LM.

In postcodegebied 1811LM zoek ik een:

  Maandag 31 december 2018

  Cosmo Trade B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Cosmo Trade B.V. is gevestigd op Koningsweg 42 te Alkmaar en is actief in de branche Groothandel in parfums en cosmetica.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-West » 1811LM

  Woensdag 14 september 2016

  Mooie Steen B.V.
  Opgericht in juli 2016

  De besloten vennootschap Mooie Steen B.V. is gevestigd op Koningsweg 2 te ALKMAAR en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-West » 1811LM

  Dinsdag 13 september 2016

  MultHunt B.V.
  Opgericht in februari 2016

  De besloten vennootschap MultHunt B.V. is gevestigd op Koningsweg 4 te ALKMAAR en is actief in de branche Groothandel in computers, randapparatuur en software.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-West » 1811LM

  Donderdag 1 januari 2015

  VHSA (van hoek spuybroek Arch.) B.V. i.o.
  Opgericht in maart 2014

  De besloten vennootschap VHSA (van hoek spuybroek Arch.) B.V. i.o. is gevestigd op Koningsweg 16 te ALKMAAR en is actief in de branche Architecten.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-West » 1811LM
  KEESVANHOEK.architect bna
  Opgericht in april 2013

  De onderneming KEESVANHOEK.architect bna is gevestigd op Koningsweg 16 te Alkmaar en is actief in de branche Architecten.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-West » 1811LM
  Lukas Voermans Producties
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Lukas Voermans Producties is gevestigd op Koningsweg 20D te Alkmaar en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Alkmaar » Centrum » Binnenstad-West » 1811LM

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?