Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 2013AJ

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 2013AJ.

In postcodegebied 2013AJ zoek ik een:

  Donderdag 1 januari 2015

  A. Kuen
  Opgericht in januari 2015

  De onderneming A. Kuen is gevestigd op Garenkokerskade 15RD te HAARLEM en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Garenkokerskwartier » 2013AJ
  C.E.W. van Citters
  Opgericht in april 2013

  De onderneming C.E.W. van Citters is gevestigd op Garenkokerskade 25 te Haarlem en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Garenkokerskwartier » 2013AJ
  De Garenkoker
  Opgericht in april 2013

  De onderneming De Garenkoker is gevestigd op Garenkokerskade 31 te Haarlem en is actief in de branche Colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Garenkokerskwartier » 2013AJ
  Kabel Onderhoudsbedrijf
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Kabel Onderhoudsbedrijf is gevestigd op Garenkokerskade 1A te Haarlem en is actief in de branche Bouwtimmeren.

  Haarlem » Zijlwegkwartier » Garenkokerskwartier » 2013AJ

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Garenkokerskwartier

  Instellen

  Buurten in Zijlwegkwartier

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?