Bedrijven in postcodegebied 2284DC

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 2284DC.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

Onno Schilperoort ijzerwaren en gereedschappen
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Onno Schilperoort ijzerwaren en gereedschappen is gevestigd op Pr Johan Friso Promenade 150 te Rijswijk en is actief in de branche Winkels in ijzerwaren en gereedschappen.

Woensdag 7 november 2018

Sari Nagar B.V.
Opgericht in Oktober 2018

De besloten vennootschap Sari Nagar B.V. is gevestigd op Pr Johan Friso Promenade 120 te Rijswijk en is actief in de branche Winkels in bovenkleding en mode-artikelen (algemeen assortiment).

Ramhitdoebe Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2018

De besloten vennootschap Ramhitdoebe Holding B.V. is gevestigd op Pr Johan Friso Promenade 120 te Rijswijk en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Gautam Kalpoe Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2018

De besloten vennootschap Gautam Kalpoe Holding B.V. is gevestigd op Pr Johan Friso Promenade 120 te Rijswijk en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Dinsdag 21 juni 2016

Chocolaterie Leonidas Rijswijk
Opgericht in Mei 2016

De onderneming Chocolaterie Leonidas Rijswijk is gevestigd op Pr Johan Friso Promenade 102 te Rijswijk en is actief in de branche Winkels in brood, banket, chocolade en suikerwerk.

Donderdag 1 januari 2015

N. Smit Haarmode h/o Cosmo Hairstyling
Opgericht in April 2013

De onderneming N. Smit Haarmode h/o Cosmo Hairstyling is gevestigd op Pr Johan Friso Promenade 152 te Rijswijk en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging.

Jeans Centre
Opgericht in April 2013

De onderneming Jeans Centre is gevestigd op Pr Johan Friso Promenade 150 te Rijswijk en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Dolcis
Opgericht in April 2013

De onderneming Dolcis is gevestigd op Pr Johan Friso Promenade 144 te Rijswijk en is actief in de branche Winkels in schoenen en lederwaren.

Manfield
Opgericht in April 2013

De onderneming Manfield is gevestigd op Pr Johan Friso Promenade 148 te Rijswijk en is actief in de branche Winkels in schoenen en lederwaren.

Prenatal
Opgericht in April 2013

De onderneming Prenatal is gevestigd op Pr Johan Friso Promenade 114 te Rijswijk en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Pays d'or B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Pays d'or B.V. is gevestigd op Pr Johan Friso Promenade 94 te Rijswijk en is actief in de branche Winkels in juweliersartikelen en uurwerken.

Parfumerie Douglas
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Parfumerie Douglas is gevestigd op Pr Johan Friso Promenade 128-130 te Rijswijk ZH en is actief in de branche Winkels in parfums en cosmetica.

Leon Zuidgeest Kappers
Opgericht in April 2013

De onderneming Leon Zuidgeest Kappers is gevestigd op Pr Johan Friso Promenade 82 te Rijswijk en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging.

Van Haren Schoenen B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Van Haren Schoenen B.V. is gevestigd op Pr Johan Friso Promenade 120 te Rijswijk en is actief in de branche Winkels in schoenen en lederwaren.

Bonnie B
Opgericht in April 2013

De onderneming Bonnie B is gevestigd op Pr Johan Friso Promenade 92 te Rijswijk en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Francken Bookshops Rijswijk tevens handelend onder de naam Bruna
Opgericht in April 2013

De onderneming Francken Bookshops Rijswijk tevens handelend onder de naam Bruna is gevestigd op Pr Johan Friso Promenade 154 te Rijswijk en is actief in de branche Winkels in kranten, tijdschriften en kantoorbehoeften.

Dixons
Opgericht in April 2013

De onderneming Dixons is gevestigd op Pr Johan Friso Promenade 132-134 te Rijswijk ZH en is actief in de branche Winkels in audio- en videoapparatuur of in een algemeen assortiment van wit- en bruingoed.

Lucardi Juwelier
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Lucardi Juwelier is gevestigd op Pr Johan Friso Promenade 126 te Rijswijk en is actief in de branche Winkels in juweliersartikelen en uurwerken.

Ederveen Partners t.h.o.d.n. Sneakers Rijswijk
Opgericht in April 2013

De onderneming Ederveen Partners t.h.o.d.n. Sneakers Rijswijk is gevestigd op Pr Johan Friso Promenade 104 te Rijswijk en is actief in de branche Winkels in schoenen en lederwaren.

Promiss B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Promiss B.V. is gevestigd op Pr Johan Friso Promenade 124/E6 te Rijswijk ZH en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent