Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 3035NB

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3035NB.

In postcodegebied 3035NB zoek ik een:

  Woensdag 14 september 2016

  Wepje
  Opgericht in juli 2016

  De onderneming Wepje is gevestigd op Tollensstraat 27A te ROTTERDAM en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Rotterdam » Noord » Oude Noorden » 3035NB

  Donderdag 1 januari 2015

  Studio Inform
  Opgericht in augustus 2015

  De onderneming Studio Inform is gevestigd op Tollensstraat 31C te ROTTERDAM en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Rotterdam » Noord » Oude Noorden » 3035NB
  Hair Secrets by Musa
  Opgericht in januari 2015

  De onderneming Hair Secrets by Musa is gevestigd op Tollensstraat 35 te ROTTERDAM en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food) n.e.g..

  Rotterdam » Noord » Oude Noorden » 3035NB
  Leagar B.V.
  Opgericht in september 2013

  De besloten vennootschap Leagar B.V. is gevestigd op Tollensstraat 27A te Rotterdam en is actief in de branche kledingwinkels.

  Rotterdam » Noord » Oude Noorden » 3035NB
  Rubens Mode B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Rubens Mode B.V. is gevestigd op Tollensstraat 39 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

  Rotterdam » Noord » Oude Noorden » 3035NB

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?