Bedrijven in postcodegebied 3291AJ

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3291AJ.

Filter Filter

Donderdag 25 augustus 2022

De Budget Hovenier
Opgericht in Juli 2022

De onderneming De Budget Hovenier is gevestigd op Kerkstraat 3 te Strijen en is actief in de branche Landschapsverzorging.

DB Interim
Opgericht in Juli 2022

De onderneming DB Interim is gevestigd op Kerkstraat 9 te Strijen en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Dinsdag 12 juli 2022

DB Holding B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap DB Holding B.V. is gevestigd op Kerkstraat 9 te Strijen en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 2 december 2021

Ronald Buitendijk Fotografie
Opgericht in November 2021

De onderneming Ronald Buitendijk Fotografie is gevestigd op Kerkstraat 37 te Strijen en is actief in de branche Fotografie.

Maandag 24 mei 2021

Schaar en Co
Opgericht in April 2021

De onderneming Schaar en Co is gevestigd op Kerkstraat 11 te Strijen en is actief in de branche Haarverzorging.

Vrijdag 27 oktober 2017

Kapsalon Alix Strijen
Opgericht in Oktober 2017

De vennootschap onder firma Kapsalon Alix Strijen is gevestigd op Kerkstraat 1 te Strijen en is actief in de branche Haarverzorging.

Woensdag 14 september 2016

Joyce van Wijngaarden Tekstproducties
Opgericht in Maart 2016

De onderneming Joyce van Wijngaarden Tekstproducties is gevestigd op Kerkstraat 15 te STRIJEN en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Donderdag 1 januari 2015

Instyle-Store
Opgericht in April 2013

De onderneming Instyle-Store is gevestigd op Kerkstraat 5 te Strijen en is actief in de branche Winkels in doe-het-zelfartikelen.

DB Mode
Opgericht in April 2013

De onderneming DB Mode is gevestigd op Kerkstraat 9 te Strijen en is actief in de branche Colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen.

Sport Point Strijen
Opgericht in April 2013

De onderneming Sport Point Strijen is gevestigd op Kerkstraat 29 te Strijen en is actief in de branche Winkels in fietsen en bromfietsen, sport- en kampeerartikelen en boten.

Beauty Modestoffen Strijen
Opgericht in April 2013

De onderneming Beauty Modestoffen Strijen is gevestigd op Kerkstraat 1a te Strijen en is actief in de branche Winkels in kledingstoffen, huishoudtextiel en fournituren.

Stickers For You
Opgericht in Oktober 2014

De onderneming Stickers For You is gevestigd op Kerkstraat 11a te STRIJEN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Fotodesign/Wout de Jong
Opgericht in April 2013

De onderneming Fotodesign/Wout de Jong is gevestigd op Kerkstraat 25 te Strijen en is actief in de branche Fotografie en ontwikkelen van foto’s en films.

V.O.F. Exploitatie Kerkstraat 37
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Exploitatie Kerkstraat 37 is gevestigd op Kerkstraat 37 te Strijen en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed.

Kapsalon R. Mol
Opgericht in April 2013

De onderneming Kapsalon R. Mol is gevestigd op Kerkstraat 1 te Strijen en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging.

Bloem & zo Strijen
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloem & zo Strijen is gevestigd op Kerkstraat 27 te Strijen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Lingerie@Kerkstraat 39
Opgericht in April 2013

De onderneming Lingerie@Kerkstraat 39 is gevestigd op Kerkstraat 39 te Strijen en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Brilmode Rob Boon
Opgericht in April 2013

De onderneming Brilmode Rob Boon is gevestigd op Kerkstraat 19 te Strijen en is actief in de branche Winkels in overige artikelen n.e.g..

Kantoorboekhandel Schouten
Opgericht in April 2013

De onderneming Kantoorboekhandel Schouten is gevestigd op Kerkstraat 33-35 te Strijen en is actief in de branche Winkels in kranten, tijdschriften en kantoorbehoeften.

I.A. van 't Hof B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap I.A. van 't Hof B.V. is gevestigd op Kerkstraat 5 te Strijen en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Strijen-Centrum

Instellen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent