Bedrijven in Strijen en buitengebied

Wil je weten welke bedrijven er in Strijen en buitengebied zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Strijen en buitengebied.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

OHB Van Dam
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming OHB Van Dam is gevestigd op Julianastraat 94 te Strijen en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van schepen.

Onderwijsassistent Venus
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Onderwijsassistent Venus is gevestigd op Schenkeldijk 71 te Strijen en is actief in de branche Dienstverlening voor het onderwijs.

SE AirCool
Opgericht in November 2020

De vennootschap onder firma SE AirCool is gevestigd op Loogors 4 te Strijen en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Redwyng
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Redwyng is gevestigd op Rietgansstraat 1 te Strijen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

LVG Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap LVG Holding B.V. is gevestigd op Walewegje 2 te Strijen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Petit Boutique
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Petit Boutique is gevestigd op Meerkoetstraat 9 te Strijen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

S. van Bergeijk Heftrucks VOF
Opgericht in Oktober 2002

De vennootschap onder firma S. van Bergeijk Heftrucks VOF is gevestigd op Oud Bonaventurasedijk 31 te Strijen en is actief in de branche Handel in en reparatie van zwaardere bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Beauty & Health by Deniece B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Beauty & Health by Deniece B.V. is gevestigd op Schenkeldijk 4 te Strijen en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

KNAK kleding
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming KNAK kleding is gevestigd op Scholeksterstraat 9 te Strijen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

LaAw commerce
Opgericht in September 2022

De onderneming LaAw commerce is gevestigd op Irenestraat 13 te Strijen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

FR sportmassage- & verzorging
Opgericht in September 2022

De onderneming FR sportmassage- & verzorging is gevestigd op Van Esscheplantsoen 7 te Strijen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Vrijdag 7 oktober 2022

Van Dijnsen Transport
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma Van Dijnsen Transport is gevestigd op Schoolstraat 8 te Strijen en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Maandag 26 september 2022

By Wes
Opgericht in September 2022

De onderneming By Wes is gevestigd op Nieuweweg 21 te Strijensas en is actief in de branche Winkels in huishoudelijke artikelen algemeen assortiment.

R. van Pelt
Opgericht in September 2022

De onderneming R. van Pelt is gevestigd op Lange Meet 46 te Strijen en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Doodle Essentials
Opgericht in September 2022

De onderneming Doodle Essentials is gevestigd op Buiteneinde 31a te Strijen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent