Bedrijven in postcodegebied 3371RH

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3371RH.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Alblas Services V.O.F.
Opgericht in Februari 2021

De vennootschap onder firma Alblas Services V.O.F. is gevestigd op Heijmansweer 35 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Donderdag 6 januari 2022

Rinnah chr. boeken & cadeaus
Opgericht in December 2021

De onderneming Rinnah chr. boeken & cadeaus is gevestigd op Heijmansweer 23 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Winkels in boeken.

Donderdag 1 april 2021

Staalbouwkundig Tekenbureau Alblas
Opgericht in Februari 2021

De onderneming Staalbouwkundig Tekenbureau Alblas is gevestigd op Heijmansweer 35 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Dinsdag 21 mei 2019

EDM Transport
Opgericht in April 2019

De onderneming EDM Transport is gevestigd op Heijmansweer 43 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Donderdag 1 januari 2015

Boom Animatie
Opgericht in April 2013

De onderneming Boom Animatie is gevestigd op Heijmansweer 19 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

GDB Management
Opgericht in April 2013

De onderneming GDB Management is gevestigd op Heijmansweer 39 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Neder-Hardinxveld

Instellen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent