Bedrijven in Neder-Hardinxveld

Wil je weten welke bedrijven er in Neder-Hardinxveld zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Neder-Hardinxveld.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

DM Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap DM Holding B.V. is gevestigd op Peulenstraat-zuid 49B te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Financiële holdings.

Public Landscaping B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Public Landscaping B.V. is gevestigd op Spindermolen 44 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Ilvie.Co
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Ilvie.Co is gevestigd op Kerkweg 32 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Eventcatering.

Financieel Fit | Rivierenland B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Financieel Fit | Rivierenland B.V. is gevestigd op Kade 58 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Hypotheek- en kredietbemiddeling, geldwisselkantoren, bank- en spaaragentschappen e.d..

Marine Beheer B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Marine Beheer B.V. is gevestigd op Groot Veldsweer 67 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Financiële holdings.

Alblas Services V.O.F.
Opgericht in Februari 2021

De vennootschap onder firma Alblas Services V.O.F. is gevestigd op Heijmansweer 35 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Davis Solutions B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Davis Solutions B.V. is gevestigd op Groot Veldsweer 109 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Groothandel in dranken (geen zuivel).

NDF Merwede Beheer B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap NDF Merwede Beheer B.V. is gevestigd op Hakgriend 18 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Financiële holdings.

AMH Merwede Beheer B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap AMH Merwede Beheer B.V. is gevestigd op Hakgriend 18 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Financiële holdings.

JR Merwede Beheer B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap JR Merwede Beheer B.V. is gevestigd op Hakgriend 18 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting Administratiekantoor DD Merwede Beheer
Opgericht in September 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor DD Merwede Beheer is gevestigd op Hakgriend 18 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Stichting Administratiekantoor FN Merwede Beheer
Opgericht in September 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor FN Merwede Beheer is gevestigd op Hakgriend 18 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Stichting Administratiekantoor RJ Merwede Beheer
Opgericht in September 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor RJ Merwede Beheer is gevestigd op Hakgriend 18 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Financiële holdings.

MJ Merwede Beheer B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap MJ Merwede Beheer B.V. is gevestigd op Hakgriend 18 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting Administratiekantoor NDF Merwede Beheer
Opgericht in September 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor NDF Merwede Beheer is gevestigd op Hakgriend 18 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Financiële holdings.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent