Bedrijven in postcodegebied 3958CM

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3958CM.

Filter Filter

Woensdag 26 januari 2022

AvS Mentorschap
Opgericht in Januari 2022

De maatschap AvS Mentorschap is gevestigd op Koningin Wilhelminaweg 95a te Amerongen en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Woensdag 5 januari 2022

Danielle Styling & Design
Opgericht in November 2021

De onderneming Danielle Styling & Design is gevestigd op Koningin Wilhelminaweg 109c te Amerongen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Dinsdag 21 januari 2020

Zakelijke-fiets Amerongen
Opgericht in Januari 2020

De vennootschap onder firma Zakelijke-fiets Amerongen is gevestigd op Koningin Wilhelminaweg 109c te Amerongen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 5 november 2018

DDM Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2018

De besloten vennootschap DDM Holding B.V. is gevestigd op Koningin Wilhelminaweg 109c te Amerongen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Woensdag 14 september 2016

Rob de Lusenet Management Advies
Opgericht in Juli 2016

De onderneming Rob de Lusenet Management Advies is gevestigd op Koningin Wilhelminaweg 89 te AMERONGEN en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Donderdag 1 januari 2015

Autobedrijf Reede B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Reede B.V. is gevestigd op Kon Wilhelminaweg 111 te Amerongen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

H. Zumbrink Beheer B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap H. Zumbrink Beheer B.V. is gevestigd op Kon Wilhelminaweg 109-C te Amerongen en is actief in de branche Financiële holdings.

Chem-Dry Service Van der Schoot V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Chem-Dry Service Van der Schoot V.O.F. is gevestigd op Kon Wilhelminaweg 101 te Amerongen en is actief in de branche Reinigen van kleding en textiel.

Breens Projectmanagement
Opgericht in April 2013

De onderneming Breens Projectmanagement is gevestigd op Kon Wilhelminaweg 89 te Amerongen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations).

Aquatherm
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Aquatherm is gevestigd op Kon Wilhelminaweg 105 te Amerongen en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Zumbrink Onroerend Goed B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Zumbrink Onroerend Goed B.V. is gevestigd op Kon Wilhelminaweg 109c te Amerongen en is actief in de branche Benzinestations.

Chem-Dry Service Van der Schoot
Opgericht in Januari 2014

De onderneming Chem-Dry Service Van der Schoot is gevestigd op Kon Wilhelminaweg 101 te AMERONGEN en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

F.G. Breeschoten
Opgericht in Maart 2013

De onderneming F.G. Breeschoten is gevestigd op Kon Wilhelminaweg 109b te Amerongen en is actief in de branche Grondverzet.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent