Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 4568PK

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 4568PK.

In postcodegebied 4568PK zoek ik een:

  Maandag 1 mei 2017

  XIBO B.V.
  Opgericht in april 2017

  De besloten vennootschap XIBO B.V. is gevestigd op Langestraat 5 te Nieuw Namen en is actief in de branche Financiƫle holdings.

  Hulst » Nieuw Namen » Buitengebied Nieuw Namen » 4568PK
  MV aannemingen B.V.
  Opgericht in januari 2015

  De besloten vennootschap MV aannemingen B.V. is gevestigd op Langestraat 2 te NIEUW NAMEN en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Hulst » Nieuw Namen » Buitengebied Nieuw Namen » 4568PK
  Werkhondenkennel De Prosperhoeve
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Werkhondenkennel De Prosperhoeve is gevestigd op Langestraat 5 te Nieuw Namen en is actief in de branche Fokken en houden van overige dieren.

  Hulst » Nieuw Namen » Buitengebied Nieuw Namen » 4568PK
  E.P.S. Baecke v.o.f.
  Opgericht in maart 2013

  De vennootschap onder firma E.P.S. Baecke v.o.f. is gevestigd op Langestraat 7 te Nieuw Namen en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

  Hulst » Nieuw Namen » Buitengebied Nieuw Namen » 4568PK
  H. Burm
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming H. Burm is gevestigd op Langestraat 9 te Nieuw Namen en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

  Hulst » Nieuw Namen » Buitengebied Nieuw Namen » 4568PK

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Buitengebied Nieuw Namen

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?