Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 4702KX

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 4702KX.

In postcodegebied 4702KX zoek ik een:

  Donderdag 1 januari 2015

  HBS Hans Bogers Solutions
  Opgericht in september 2015

  De onderneming HBS Hans Bogers Solutions is gevestigd op Bredaseweg 202 te ROOSENDAAL en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Roosendaal » Noord » Kalsdonk » 4702KX
  Kapsalon A. van Beek
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Kapsalon A. van Beek is gevestigd op Bredaseweg 172 te Roosendaal en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging.

  Roosendaal » Noord » Kalsdonk » 4702KX
  J. van Gulik
  Opgericht in april 2013

  De onderneming J. van Gulik is gevestigd op Bredaseweg 180 te Roosendaal en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

  Roosendaal » Noord » Kalsdonk » 4702KX

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?