Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 5021DH

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 5021DH.

In postcodegebied 5021DH zoek ik een:

  Woensdag 23 januari 2019

  Thomas Michielsen
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Thomas Michielsen is gevestigd op Valkenierstraat 68 te Tilburg en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Tilburg » Fatima » Fatima West » 5021DH

  Dinsdag 10 juli 2018

  Eetwinkel Appelsien
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Eetwinkel Appelsien is gevestigd op Valkenierstraat 32 te Tilburg en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

  Tilburg » Fatima » Fatima West » 5021DH

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Fatima West

  Instellen

  Buurten in Fatima

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?