Bedrijven in postcodegebied 5863AR

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 5863AR.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Klaver car care
Opgericht in April 2023

De onderneming Klaver car care is gevestigd op Veerweg 20 te Blitterswijck en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Woensdag 23 februari 2022

JA-Zorg!
Opgericht in Januari 2022

De onderneming JA-Zorg! is gevestigd op Veerweg 7 te Blitterswijck en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Donderdag 6 januari 2022

Bartels van Horen
Opgericht in December 2021

De vennootschap onder firma Bartels van Horen is gevestigd op Veerweg 7 te Blitterswijck en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Woensdag 24 maart 2021

KRCHT studiebegeleiding
Opgericht in Januari 2021

De onderneming KRCHT studiebegeleiding is gevestigd op Veerweg 12 te Blitterswijck en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Donderdag 1 januari 2015

Walkro Horst Vastgoed B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Walkro Horst Vastgoed B.V. is gevestigd op Veerweg 11 te Blitterswijck en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

Tined
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Tined is gevestigd op Veerweg 20 te Blitterswijck en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Veerhuys Tante Jet
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Veerhuys Tante Jet is gevestigd op Veerweg 7 te Blitterswijck en is actief in de branche Kampeerterreinen.

Flos montagewerken
Opgericht in Maart 2013

De naamloze vennootschap Flos montagewerken is gevestigd op Veerweg 20 te Blitterswijck en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Veerhuys Blitterswijck Holding B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Veerhuys Blitterswijck Holding B.V. is gevestigd op Veerweg 7 te Blitterswijck en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Walkro Blitterswijck B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Walkro Blitterswijck B.V. is gevestigd op Veerweg 11 te Blitterswijck en is actief in de branche Behandeling van onschadelijk afval.

Walkro Nederland B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Walkro Nederland B.V. is gevestigd op Veerweg 11 te Blitterswijck en is actief in de branche Groothandel in chemische producten.

Walkro Horst B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Walkro Horst B.V. is gevestigd op Veerweg 11 te Blitterswijck en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent