Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 5926RH

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 5926RH.

In postcodegebied 5926RH zoek ik een:

  Dinsdag 23 mei 2017

  L. Fila
  Opgericht in mei 2017

  De onderneming L. Fila is gevestigd op Bergmanshofweg 4 te Venlo en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Venlo » Hout-Blerick » Kern Hout-Blerick » 5926RH

  Donderdag 1 januari 2015

  Bon Projectontwikkeling B.V.
  Opgericht in juli 2015

  De besloten vennootschap Bon Projectontwikkeling B.V. is gevestigd op Bergmanshofweg 12 te VENLO en is actief in de branche Projectontwikkeling.

  Venlo » Hout-Blerick » Kern Hout-Blerick » 5926RH
  Mr. Tastement B.V.
  Opgericht in juni 2015

  De besloten vennootschap Mr. Tastement B.V. is gevestigd op Bergmanshofweg 9 te VENLO en is actief in de branche Financiële holdings.

  Venlo » Hout-Blerick » Kern Hout-Blerick » 5926RH
  Bongers Schilders- en Afwerkingsbedrijf
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Bongers Schilders- en Afwerkingsbedrijf is gevestigd op Bergmanshofweg 12 te Venlo en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

  Venlo » Hout-Blerick » Kern Hout-Blerick » 5926RH

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Kern Hout-Blerick

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?