Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 5926SP

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 5926SP.

In postcodegebied 5926SP zoek ik een:

  Dinsdag 10 juli 2018

  DYAM B.V.
  Opgericht in juni 2018

  De besloten vennootschap DYAM B.V. is gevestigd op Tacituslaan 14 te Venlo en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Venlo » Hout-Blerick » Meuleveld » 5926SP

  Donderdag 1 januari 2015

  Holding Ooms B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Holding Ooms B.V. is gevestigd op Tacituslaan 14 te Venlo en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

  Venlo » Hout-Blerick » Meuleveld » 5926SP

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Meuleveld

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?