Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 5926SW

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 5926SW.

In postcodegebied 5926SW zoek ik een:

  Maandag 10 april 2017

  Natuurlijk Geluk
  Opgericht in april 2017

  De onderneming Natuurlijk Geluk is gevestigd op Brookerveld 3 te Venlo en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Venlo » Hout-Blerick » Kern Hout-Blerick » 5926SW

  Donderdag 1 januari 2015

  Schoonheidssalon la Sas
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Schoonheidssalon la Sas is gevestigd op Brookerveld 21 te Venlo en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging.

  Venlo » Hout-Blerick » Kern Hout-Blerick » 5926SW
  Weber Management B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Weber Management B.V. is gevestigd op Brookerveld 20 te Venlo en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations).

  Venlo » Hout-Blerick » Kern Hout-Blerick » 5926SW
  Toff & Co VOF
  Opgericht in april 2013

  De vennootschap onder firma Toff & Co VOF is gevestigd op Brookerveld 13 te Venlo en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Venlo » Hout-Blerick » Kern Hout-Blerick » 5926SW
  Scogo Golf
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Scogo Golf is gevestigd op Brookerveld 8 te Venlo en is actief in de branche Reparatie van overige consumentenartikelen.

  Venlo » Hout-Blerick » Kern Hout-Blerick » 5926SW

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Kern Hout-Blerick

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?