Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 5931NJ

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 5931NJ.

In postcodegebied 5931NJ zoek ik een:

  Maandag 7 januari 2019

  Shanouettes
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Shanouettes is gevestigd op Beijtelstraat 21 te TEGELEN en is actief in de branche Winkels gespecialiseerd in overige artikelen n.e.g..

  Venlo » Tegelen-Centrum » Tegelen-Centrum » 5931NJ

  Donderdag 1 januari 2015

  Handelsonderneming R & T B.V.
  Opgericht in juli 2015

  De besloten vennootschap Handelsonderneming R & T B.V. is gevestigd op Beijtelstraat 21 te TEGELEN en is actief in de branche Groothandel in overige oude materialen en afvalstoffen.

  Venlo » Tegelen-Centrum » Tegelen-Centrum » 5931NJ
  Marc
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Marc is gevestigd op Beijtelstraat 1H te Tegelen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Venlo » Tegelen-Centrum » Tegelen-Centrum » 5931NJ
  Schouten Vleeswaren V.O.F.
  Opgericht in april 2013

  De vennootschap onder firma Schouten Vleeswaren V.O.F. is gevestigd op Beijtelstraat 1B te Tegelen en is actief in de branche Vervaardiging van kant-en-klaarmaaltijden en snacks.

  Venlo » Tegelen-Centrum » Tegelen-Centrum » 5931NJ

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Tegelen-Centrum

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?