Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 5951JE

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 5951JE.

In postcodegebied 5951JE zoek ik een:

  Maandag 7 januari 2019

  Laser Creations
  Opgericht in januari 2019

  De vennootschap onder firma Laser Creations is gevestigd op Gelrestraat 73 te Belfeld en is actief in de branche Vervaardiging van overige artikelen van hout en van artikelen van kurk, riet en vlechtwerk (geen meu.

  Venlo » Belfeld » Kern Belfeld » 5951JE

  Woensdag 14 september 2016

  Linda's Design
  Opgericht in juli 2016

  De onderneming Linda's Design is gevestigd op Gelrestraat 55 te BELFELD en is actief in de branche Vervaardiging van overige bovenkleding.

  Venlo » Belfeld » Kern Belfeld » 5951JE

  Donderdag 1 januari 2015

  Laser Creations
  Opgericht in augustus 2015

  De onderneming Laser Creations is gevestigd op Gelrestraat 73 te BELFELD en is actief in de branche Vervaardiging van overige artikelen van hout en van artikelen van kurk, riet en vlechtwerk (geen meu.

  Venlo » Belfeld » Kern Belfeld » 5951JE
  Janssen Accountant & Adviseur
  Opgericht in januari 2015

  De onderneming Janssen Accountant & Adviseur is gevestigd op Gelrestraat 71 te BELFELD en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

  Venlo » Belfeld » Kern Belfeld » 5951JE
  Douane Advies & Detacheringbureau Hol B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Douane Advies & Detacheringbureau Hol B.V. is gevestigd op Gelrestraat 57 te Belfeld en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations).

  Venlo » Belfeld » Kern Belfeld » 5951JE
  John Nass
  Opgericht in april 2013

  De onderneming John Nass is gevestigd op Gelrestraat 21 te Belfeld en is actief in de branche Colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen.

  Venlo » Belfeld » Kern Belfeld » 5951JE
  Leurs en Zn. Hoveniersbedrijf
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Leurs en Zn. Hoveniersbedrijf is gevestigd op Gelrestraat 65 te Belfeld en is actief in de branche Landschapsverzorging.

  Venlo » Belfeld » Kern Belfeld » 5951JE

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Kern Belfeld

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?