Bedrijven in postcodegebied 6923BE

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 6923BE.

Filter Filter

Maandag 24 januari 2022

Medisch instructeur Mirte
Opgericht in Januari 2022

De onderneming Medisch instructeur Mirte is gevestigd op Achtergaardsestraat 11 te Groessen en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

Donderdag 1 januari 2015

Firma Staring
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Firma Staring is gevestigd op Achtergaardsestraat 17 te Groessen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Burgers Landbouwbedrijf
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Burgers Landbouwbedrijf is gevestigd op Achtergaardsestraat 23a te Groessen en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

Stichting Vrienden van Sint Andries
Opgericht in Augustus 2013

De onderneming Stichting Vrienden van Sint Andries is gevestigd op Achtergaardsestraat 6b te Groessen en is actief in de branche Overige belangen- en ideƫle organisaties; hobbyclubs.

Renzo Meijer Transport
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Renzo Meijer Transport is gevestigd op Achtergaardsestraat 6a te Groessen en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Groessen

Instellen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent