Bedrijven in postcodegebied 7481HZ

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 7481HZ.

Filter Filter

Donderdag 25 augustus 2022

Groente- en Fruitspecialist Kees Leppink
Opgericht in December 2012

De onderneming Groente- en Fruitspecialist Kees Leppink is gevestigd op Spoorstraat 36 te Haaksbergen en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Dinsdag 12 juli 2022

Oleg Klussenbedrijf
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Oleg Klussenbedrijf is gevestigd op Spoorstraat 6b te Haaksbergen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Maandag 28 september 2020

Twents Genot Wijnen & Dranken
Opgericht in Juli 2008

De onderneming Twents Genot Wijnen & Dranken is gevestigd op Spoorstraat 14 te HAAKSBERGEN en is actief in de branche Winkels in dranken.

Donderdag 1 januari 2015

Van der Werf Optiek B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Van der Werf Optiek B.V. is gevestigd op Spoorstraat 2 te Haaksbergen en is actief in de branche Winkels in overige artikelen n.e.g..

Drogisterij Parfumerie Ter Braak B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Drogisterij Parfumerie Ter Braak B.V. is gevestigd op Spoorstraat 34 te Haaksbergen en is actief in de branche Winkels in drogisterij-, medische en orthopedische artikelen.

M.J. Westenberg h.o.d.n. de Zuivelhoeve
Opgericht in April 2013

De onderneming M.J. Westenberg h.o.d.n. de Zuivelhoeve is gevestigd op Spoorstraat 26 te Haaksbergen en is actief in de branche Gespecialiseerde winkels in overige voedings- en genotmiddelen.

Ecrit Import B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Ecrit Import B.V. is gevestigd op Spoorstraat 36 te Haaksbergen en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food).

Andre's Schoen- en Sleutelservice
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Andre's Schoen- en Sleutelservice is gevestigd op Spoorstraat 38a te Haaksbergen en is actief in de branche Reparatie van schoenen en lederwaren.

Dagmar Hemmes
Opgericht in December 2014

De onderneming Dagmar Hemmes is gevestigd op Spoorstraat 18a te HAAKSBERGEN en is actief in de branche Haarverzorging.

E.R. de Just h/o Foto Vaarhorst
Opgericht in April 2013

De onderneming E.R. de Just h/o Foto Vaarhorst is gevestigd op Spoorstraat 10 te Haaksbergen en is actief in de branche Fotografie en ontwikkelen van foto’s en films.

Restaurant Jeruzalem
Opgericht in April 2013

De onderneming Restaurant Jeruzalem is gevestigd op Spoorstraat 16 te Haaksbergen en is actief in de branche Restaurants, cafetaria’s e.d. en ijssalons.

Paping Lingerie
Opgericht in April 2013

De onderneming Paping Lingerie is gevestigd op Spoorstraat 28 te Haaksbergen en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

A.J.H. te Lintelo Beheer B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap A.J.H. te Lintelo Beheer B.V. is gevestigd op Spoorstraat 38 te Haaksbergen en is actief in de branche Financiële holdings.

Ter Braak Holding B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Ter Braak Holding B.V. is gevestigd op Spoorstraat 34 te Haaksbergen en is actief in de branche Financiële holdings.

V.O.F. Put Intertoys
Opgericht in Maart 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Put Intertoys is gevestigd op Spoorstraat 22 te Haaksbergen en is actief in de branche Winkels in speelgoed.

Cryo Centrum Twente
Opgericht in Augustus 2015

De onderneming Cryo Centrum Twente is gevestigd op Spoorstraat 36 te HAAKSBERGEN en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

Optiek 542 t.h.o.d.n. Pearle Opticiens
Opgericht in April 2013

De onderneming Optiek 542 t.h.o.d.n. Pearle Opticiens is gevestigd op Spoorstraat 24 te Haaksbergen en is actief in de branche Winkels in overige artikelen n.e.g..

TeleMaat communications
Opgericht in Maart 2013

De onderneming TeleMaat communications is gevestigd op Spoorstraat 6 te Haaksbergen en is actief in de branche Winkels in telecommunicatieapparatuur.

Groente- en Fruitspecialist Andre Breukers
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Groente- en Fruitspecialist Andre Breukers is gevestigd op Spoorstraat 36 te Haaksbergen en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Albert Heijn Kamphuis Haaksbergen B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Albert Heijn Kamphuis Haaksbergen B.V. is gevestigd op Spoorstraat 30 te Haaksbergen en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent