Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 8531PG

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 8531PG.

In postcodegebied 8531PG zoek ik een:

  Donderdag 23 juni 2016

  Tsjill@work
  Opgericht in maart 2016

  De onderneming Tsjill@work is gevestigd op Zijlroede 13 te LEMMER en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

  De Fryske Marren » Lemmer » Lemmer-Zijlroede » 8531PG

  Donderdag 1 januari 2015

  TAO D'OR Training Advies Organisatie
  Opgericht in april 2013

  De onderneming TAO D'OR Training Advies Organisatie is gevestigd op Zijlroede 5 te Lemmer en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations).

  De Fryske Marren » Lemmer » Lemmer-Zijlroede » 8531PG
  V.O.F. Penta
  Opgericht in april 2013

  De vennootschap onder firma V.O.F. Penta is gevestigd op Zijlroede 9 te Lemmer en is actief in de branche Binnenvaart (vracht-, tank- en sleepvaart).

  De Fryske Marren » Lemmer » Lemmer-Zijlroede » 8531PG
  Trafimex Trading B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Trafimex Trading B.V. is gevestigd op Zijlroede 13 te Lemmer en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde groothandel.

  De Fryske Marren » Lemmer » Lemmer-Zijlroede » 8531PG

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?