Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 8601GB

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 8601GB.

In postcodegebied 8601GB zoek ik een:

  Woensdag 10 januari 2018

  SpectraIP B.V.
  Opgericht in december 2017

  De besloten vennootschap SpectraIP B.V. is gevestigd op Stationsstraat 7 te Sneek en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Stationsbuurt » 8601GB

  Donderdag 1 januari 2015

  K.W.C.
  Opgericht in april 2013

  De onderneming K.W.C. is gevestigd op Stationsstraat 7 te Sneek en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Stationsbuurt » 8601GB
  Rewado Praktijk B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Rewado Praktijk B.V. is gevestigd op Stationsstraat 13 te Sneek en is actief in de branche Rechtskundige dienstverlening.

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Stationsbuurt » 8601GB
  Crosslight B.V.
  Opgericht in maart 2013

  De besloten vennootschap Crosslight B.V. is gevestigd op Stationsstraat 7 te Sneek en is actief in de branche Financiële holdings.

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Stationsbuurt » 8601GB

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Stationsbuurt

  Instellen

  Buurten in Sneek

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?