Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in postcodegebied 8601GB

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 8601GB.

In postcodegebied 8601GB zoek ik een:

  SpectraIP B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap SpectraIP B.V. is gevestigd op Stationsstraat 7 te Sneek en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  8601GBSôdwest-FryslânSneekStationsbuurt
  Funcky Vintage Collectables
  maart 2016

  De onderneming Funcky Vintage Collectables is gevestigd op Stationsstraat 3 te SNEEK en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  8601GBSôdwest-FryslânSneekStationsbuurt
  K.W.C.
  april 2013

  De onderneming K.W.C. is gevestigd op Stationsstraat 7 te Sneek en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  8601GBSôdwest-FryslânSneekStationsbuurt
  Rewado Praktijk B.V.
  april 2013

  De besloten vennootschap Rewado Praktijk B.V. is gevestigd op Stationsstraat 13 te Sneek en is actief in de branche Rechtskundige dienstverlening.

  8601GBSôdwest-FryslânSneekStationsbuurt
  Crosslight B.V.
  maart 2013

  De besloten vennootschap Crosslight B.V. is gevestigd op Stationsstraat 7 te Sneek en is actief in de branche Financiële holdings.

  8601GBSôdwest-FryslânSneekStationsbuurt

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Stationsbuurt

  Instellen

  Buurten in Sneek

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk