Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 8651BT

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 8651BT.

In postcodegebied 8651BT zoek ik een:

  Maandag 20 juni 2016

  Weapp
  Opgericht in maart 2016

  De onderneming Weapp is gevestigd op Zevenpelsen 19 te IJLST en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Sôdwest-Fryslân » IJlst » Oud IJlst » 8651BT

  Donderdag 1 januari 2015

  Tandartspraktijk Rebola B.V.
  Opgericht in juli 2015

  De besloten vennootschap Tandartspraktijk Rebola B.V. is gevestigd op Zevenpelsen 21 te IJLST en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

  Sôdwest-Fryslân » IJlst » Oud IJlst » 8651BT
  Nieuwe Maen WaterWerk
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Nieuwe Maen WaterWerk is gevestigd op Zevenpelsen 10 te IJlst en is actief in de branche Binnenvaart (passagiersvaart en veerdiensten).

  Sôdwest-Fryslân » IJlst » Oud IJlst » 8651BT
  Technisch Bedrijf Bakker IJlst
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Technisch Bedrijf Bakker IJlst is gevestigd op Zevenpelsen 25 te IJlst en is actief in de branche Bouw van sport- en recreatievaartuigen.

  Sôdwest-Fryslân » IJlst » Oud IJlst » 8651BT

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oud IJlst

  Instellen

  Buurten in IJlst

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?