Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 8651ES

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 8651ES.

In postcodegebied 8651ES zoek ik een:

  Donderdag 1 januari 2015

  Post & van der Zee B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Post & van der Zee B.V. is gevestigd op Frisiaplein 2 te IJlst en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

  Sôdwest-Fryslân » IJlst » Oud IJlst » 8651ES
  Post Woonadvies
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Post Woonadvies is gevestigd op Frisiaplein 2 te IJlst en is actief in de branche Winkels in vloerbedekking en gordijnen.

  Sôdwest-Fryslân » IJlst » Oud IJlst » 8651ES
  Handelsonderneming A. Spaans
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Handelsonderneming A. Spaans is gevestigd op Frisiaplein 27 te IJlst en is actief in de branche Groothandel in glas, porselein en aardewerk en in reinigingsmiddelen.

  Sôdwest-Fryslân » IJlst » Oud IJlst » 8651ES

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oud IJlst

  Instellen

  Buurten in IJlst

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?