Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 8701EV

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 8701EV.

In postcodegebied 8701EV zoek ik een:

  Donderdag 1 januari 2015

  Menno Bouma
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Menno Bouma is gevestigd op Dr. Joost Halbertsmastraat 49 te Bolsward en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Sôdwest-Fryslân » Bolsward » Bolsward-Noord » 8701EV
  KarweiDesignTotaal
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming KarweiDesignTotaal is gevestigd op Dr. Joost Halbertsmastraat 45 te Bolsward en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Sôdwest-Fryslân » Bolsward » Bolsward-Noord » 8701EV

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Bolsward-Noord

  Instellen

  Buurten in Bolsward

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?