Bedrijven in postcodegebied 9468TE

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 9468TE.

Filter Filter

Woensdag 5 mei 2021

Dijkema Installatietechniek B.V.
Opgericht in November 2007

De besloten vennootschap Dijkema Installatietechniek B.V. is gevestigd op De Hullen 14 te Annen en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Donderdag 15 april 2021

BaMa Holding Annen B.V.
Opgericht in Maart 2021

De besloten vennootschap BaMa Holding Annen B.V. is gevestigd op De Hullen 14 te Annen en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 1 januari 2015

A. Houwing
Opgericht in Maart 2013

De onderneming A. Houwing is gevestigd op De Hullen 1 te Annen en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

Garage G. Mulder
Opgericht in April 2013

De onderneming Garage G. Mulder is gevestigd op De Hullen 1 te Annen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Klussenbedrijf Ben Veldkamp
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Klussenbedrijf Ben Veldkamp is gevestigd op De Hullen 14 te Annen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Maatschap W. Talens en A.H. Talens-Poelstra
Opgericht in Maart 2013

De maatschap Maatschap W. Talens en A.H. Talens-Poelstra is gevestigd op De Hullen 16a te Annen en is actief in de branche Fokken en houden van melkvee.

J. Staats
Opgericht in Maart 2013

De onderneming J. Staats is gevestigd op De Hullen 3 te Annen en is actief in de branche Fokken en houden van melkvee.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent