Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 9861GD

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 9861GD.

In postcodegebied 9861GD zoek ik een:

  Zaterdag 18 november 2017

  Duisterburen
  Opgericht in november 2017

  De onderneming Duisterburen is gevestigd op Langeweg 2 te Grootegast en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Grootegast » Grootegast » Grootegast » 9861GD

  Donderdag 1 januari 2015

  Drint Onroerend Goed B.V.
  Opgericht in november 2013

  De besloten vennootschap Drint Onroerend Goed B.V. is gevestigd op Langeweg 20 te Grootegast en is actief in de branche Financiële holdings.

  Grootegast » Grootegast » Grootegast » 9861GD
  Tuincentrum Drint B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Tuincentrum Drint B.V. is gevestigd op Langeweg 20 te Grootegast en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

  Grootegast » Grootegast » Grootegast » 9861GD
  Landbouwmechanisatiebedrijf Jan Krol
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Landbouwmechanisatiebedrijf Jan Krol is gevestigd op Langeweg 14/1 te Grootegast en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines.

  Grootegast » Grootegast » Grootegast » 9861GD
  Rijschool Buivenga
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Rijschool Buivenga is gevestigd op Langeweg 28 te Grootegast en is actief in de branche Auto- en motorrijscholen.

  Grootegast » Grootegast » Grootegast » 9861GD

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Grootegast

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?