Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Woningen in postcodegebied 7391AL

Benieuwd hoe de woning van je buren er vanbinnen uitziet? Zoek dan hun woning op en kom alles te weten, van de waarde van de woning tot de indeling en inrichting. Hieronder vind je alle gevonden woningen in postcodegebied 7391AL.

  Zaterdag 15 september 2018

  Woning Leigraaf 8 Twello

  Het adres van deze woning uit 1915 is Leigraaf 8 te Twello. Het pand heeft een oppervlakte van 121m² en een perceeloppervlakte van 1223m² en heeft 3 kamers kamers waarvan 2 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 328.000.

  Voorst » Twello-Nijbroek » Verspreide huizen Twello-Zuid » 7391AL
  Bouwgrond Leigraaf Twello

  Het adres van dit kavel is Leigraaf te Twello. Het pand heeft een oppervlakte van 0m² en heeft 0 kamers kamers. De laatst bekende vraagprijs betreft € 400.000.

  Voorst » Twello-Nijbroek » Verspreide huizen Twello-Zuid » 7391AL

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?