Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Woningen in de buurt Verspreide huizen Twello-Zuid

Benieuwd hoe de woning van je buren er vanbinnen uitziet? Zoek dan hun woning op en kom alles te weten, van de waarde van de woning tot de indeling en inrichting. Hieronder vind je alle gevonden woningen in de buurt Verspreide huizen Twello-Zuid.

  Zaterdag 21 mei 2016

  Woning Vermeersweg 42 Twello

  Het adres van deze woning is Vermeersweg 42 te Twello. Het pand heeft een oppervlakte van 172m² en een perceeloppervlakte van 1120m² en heeft 7 kamers kamers waarvan 4 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 399.000.

  Voorst » Twello-Nijbroek » Verspreide huizen Twello-Zuid » 7391JL
  Woning Vermeersweg 63 Twello

  Het adres van deze woning is Vermeersweg 63 te Twello. Het pand heeft een oppervlakte van 105m² en een perceeloppervlakte van 399m² en heeft 4 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 245.000.

  Voorst » Twello-Nijbroek » Verspreide huizen Twello-Zuid » 7391JM

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?