Bedrijven in provincie Flevoland

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in provincie Flevoland.

Filter Filter

Vanmorgen

Consant
Opgericht in September 2023

De onderneming Consant is gevestigd op Noorderduinstraat 425 te Almere en is actief in de branche Handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen.

Hondenschool 'Welzijn op 4 poten'
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Hondenschool 'Welzijn op 4 poten' is gevestigd op Mickey Mousestraat 12 te Almere en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Travel Flow Solutions
Opgericht in September 2023

De onderneming Travel Flow Solutions is gevestigd op Reespoor 7 te Lelystad en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Irena Super Clean
Opgericht in April 2023

De vennootschap onder firma Irena Super Clean is gevestigd op Sont 42 te Lelystad en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Legjevast VOF
Opgericht in Maart 2017

De vennootschap onder firma Legjevast VOF is gevestigd op Bolderweg 2 te Almere en is actief in de branche Fotografie.

Noor Paleis B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Noor Paleis B.V. is gevestigd op Noorderduinstraat 719 te Almere en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte).

Tabak in de buurt B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Tabak in de buurt B.V. is gevestigd op Kempenaar 03 9 te Lelystad en is actief in de branche Winkels in tabaksproducten.

Kompreno de Risko B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Kompreno de Risko B.V. is gevestigd op Saerdam 111 te Lelystad en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Klokman Schilderwerk
Opgericht in November 1984

De onderneming Klokman Schilderwerk is gevestigd op Willem Pijperstraat 4 te Almere en is actief in de branche Reclamebureaus.

Jaheim security
Opgericht in September 2023

De onderneming Jaheim security is gevestigd op Frans Pietstraat 46 te Almere en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Resa
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Resa is gevestigd op Heerenbeekplantsoen 2 te Almere en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

APB68 B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap APB68 B.V. is gevestigd op Venusweg 9 te Dronten en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Swiftrinity B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap Swiftrinity B.V. is gevestigd op Mastgatpad 32 te Almere en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

KyNaNiCh
Opgericht in September 2023

De onderneming KyNaNiCh is gevestigd op Verlehorst 58 te Emmeloord en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

Koeriersbedrijf Abaas
Opgericht in September 2023

De onderneming Koeriersbedrijf Abaas is gevestigd op Brandenborchstraat 19 te Almere en is actief in de branche Koeriers.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent