Bedrijven in provincie Flevoland

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in provincie Flevoland.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Zorgleerhuis B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Zorgleerhuis B.V. is gevestigd op Lindengouw 22 te Almere en is actief in de branche Organiseren van congressen en beurzen.

Kaian V?deo Editing
Opgericht in December 2023

De onderneming Kaian V?deo Editing is gevestigd op Hollywoodlaan 102 te Almere en is actief in de branche Facilitaire activiteiten voor film- en televisieproductie.

JL Cloud Skilled
Opgericht in April 2024

De onderneming JL Cloud Skilled is gevestigd op Midwaypad 5 te Almere en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Boerderij de Boterbloem B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Boerderij de Boterbloem B.V. is gevestigd op Nagelerweg 9 te Emmeloord en is actief in de branche Jeugdzorg met overnachting en dagverblijven voor jeugdzorg.

ZenTex Solutions & Consultancy
Opgericht in April 2024

De onderneming ZenTex Solutions & Consultancy is gevestigd op Fjord 21 te Lelystad en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Amani Health care B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Amani Health care B.V. is gevestigd op Griend 25 25-23 te Lelystad en is actief in de branche huisartsen.

Vinton ICT
Opgericht in April 2024

De onderneming Vinton ICT is gevestigd op Hendrik Lorentzweg 12 te Almere en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Fakz Ware
Opgericht in April 2024

De onderneming Fakz Ware is gevestigd op Sint Maartengilde 8 te Dronten en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Nagelhout Materieel B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Nagelhout Materieel B.V. is gevestigd op Vlaamse Gaai 17 te Zeewolde en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Cavesta Entertainment
Opgericht in April 2024

De onderneming Cavesta Entertainment is gevestigd op Duinrandweg 140 te Almere en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

IQ Diensten B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap IQ Diensten B.V. is gevestigd op Transistorstraat 53C te Almere en is actief in de branche Uitleenbureaus.

PJS TechSolutions
Opgericht in April 2024

De onderneming PJS TechSolutions is gevestigd op Vliegent Hert 156 te Lelystad en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

4 Security B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap 4 Security B.V. is gevestigd op Hildo Kropstraat 43 te Almere en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Your Dental B.V.
Opgericht in Oktober 2010

De besloten vennootschap Your Dental B.V. is gevestigd op Duitslandstraat 87 te Almere en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

De Deugd Producties
Opgericht in April 2024

De onderneming De Deugd Producties is gevestigd op Adrienne Solserstraat 14 te Almere en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement