Gezochte personen in provincie Zeeland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Zeeland of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Zaterdag 22 juni 2019

  Politie toont beelden van overvallers supermarkt Terneuzen

  Terneuzen - De politie is op zoek naar twee overvallers die zaterdagavond op een zeer gewelddadige manier een supermarkt aan het Arsenaalplein in Terneuzen hebben overvallen. Bij deze overval zijn twee medewerkers van de supermarkt gewond geraakt. Een 28-jarige man werd meerdere malen met een scherp voorwerp gestoken. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis in Gent en is daar behandeld aan zijn verwondingen. Zijn situatie is op dit moment ernstig, maar stabiel. Een 24-jarige man die ook in de winkel werkte is minder zwaar gewond. Hij meldde zich afgelopen nacht op het politiebureau in Terneuzen.

  Terneuzen

  Woensdag 10 april 2019

  Duo steelt contant geld uit school in Middelburg

  Middelburg - De twee dieven die begin dit jaar toesloegen in een schoolgebouw aan de Breeweg in Middelburg, hadden vermoedelijk voorkennis. Ze leken precies te weten waar ze moesten zijn en zelfs waar de sleutels lagen die ze nodig hadden.

  Middelburg

  Maandag 26 november 2018

  Krantenbezorger (56) mishandeld en bestolen

  Axel - Een opgefokte man struint zaterdagochtend 22 september 2018 door de straten van Axel. Op bewakingsbeelden is te zien hoe hij op zijn route gewelddadig een krantenbezorger van zijn fiets trekt. Hij gaat ervandoor met de fiets van de bezorger, die daarna beduusd en gewond achterblijft op het Szydlowskiplein.

  Terneuzen > Kern Axel > Kern Axel

  Donderdag 6 december 2018

  Inbrekers betrapt en gefilmd

  Koudekerke - Wanneer de bewoonster van een huis aan de Tramstraat op zondag 9 september 2018 thuiskomt, hoort ze vreemde mannenstemmen uit de woonkamer komen. Ze schrikt en vlucht, waarop direct drie inbrekers het hazenpad kiezen. Dankzij bewakingscamera’s in de woning zijn er beelden van hoe de drie mannen een half uur eerder, rond 19.10 uur, via de voordeur naar binnen komen. Twee minuten later gaan ze weer naar buiten en kort na 19.30 komen ze voor de tweede keer binnen.

  Veere > Koudekerke

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement