Gezochte personen in provincie Zeeland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Zeeland of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Wie is deze oplichter in Sint Philipsland?

  Sint Philipsland - Deze zaak betreft een cybercrime zaak. Het gaat deze keer om deze donkere jongeman. Hij is hier aan het shoppen met een pinpas die is buitgemaakt door het zogenoemde spoofing. Een nep bankmedewerker weet iemand telefonisch te overtuigen om alle belangrijke bankzaken door te geven en zelfs een pinpas door iemand thuis op te laten halen.

  Tholen > Sint Philipsland
  Man gezocht voor oplichting bejaarde vrouw

  Oost-Souburg - Op zaterdag 3 juli kreeg een vrouw (80) uit Oost-Souburg een berichtje van haar 'zoon'. Kort er na vroeg hij om twee overboekingen te doen van in totaal ruim 5.500 euro. Toen ze met de bank belde, werd duidelijk dat ze was opgelicht.

  Vlissingen > Oost-Souburg
  Man gezocht voor bankhelpdeskfraude

  Oostburg - Dinsdag 20 april werd een man (76) uit Oostburg gebeld door iemand die zich voordeed als een medewerker van de fraudedienst met de smoes dat er verdachte handelingen waren verricht op zijn bankrekening. Daarna moest hij een programma downloaden en inloggen op zijn rekening. Als het slachtoffer ophangt en op zijn rekening kijkt, is er ruim duizend euro overgeboekt naar een andere rekening.

  Sluis > Oostburg

  Woensdag 24 november 2021

  Wie is deze man in opvallende oranje jas?

  Heinkenszand - Een vrouw (67) uit Heinkenszand kreeg een appje, wat afkomstig leek te zijn van haar dochter. Toen ze 1.200 euro had overgemaakt, ontdekte ze dat ze was opgelicht.

  Borsele > Heinkenszand

  Woensdag 10 november 2021

  Oplichter fraudeleus pinnen gezocht

  Axel - Deze man wordt gezocht in een zaak waarbij een vrouw uit Axel op maandag 14 juni 2021 voor meer dan 6.000 euro is opgelicht.

  Terneuzen > Kern Axel > Kern Axel
  Man gezocht voor drugslab

  Lewedorp - Op donderdag 16 september jl. heeft de politie rond het middaguur een synthetisch drugslaboratorium ontdekt in een schuur achter een woning in Lewedorp (gemeente Borsele). Het onderzoekteam is nog op zoek naar de identiteit van een man.

  Borsele > Lewedorp

  Donderdag 11 november 2021

  Man pint met gestolen bankpas

  Axel - De politie zoekt deze man voor het pinnen met een gestolen pas. Deze is gestolen bij een inbraak aan de Van Middelhovenstraat in Axel.

  Terneuzen > Kern Axel > Kern Axel

  Maandag 25 oktober 2021

  Oplichter fraudeleus pinnen gezocht

  Terneuzen - Deze man wordt gezocht in een zaak waarbij een vrouw uit Terneuzen op vrijdag 10 juli 2020 voor 50.000 euro is opgelicht.

  Terneuzen

  Maandag 8 november 2021

  Oplichter fraudeleus pinnen gezocht

  Middelburg - Deze man wordt gezocht in een zaak waarbij een man uit Middelburg op donderdag 9 juli 2020 voor meer dan 10.000 euro is opgelicht.

  Middelburg

  Dinsdag 6 juli 2021

  Inbrekers gezocht

  Middelburg - De politie is op zoek naar twee inbrekers die op 4 februari van dit jaar laptops, een telefoon, geld en sieraden hebben weggehaald uit een woning aan de Nieuwe Burg in Middelburg. Er zijn beelden van de daders. Wie weet wie deze mannen zijn?

  Middelburg

  Dinsdag 22 juni 2021

  Insluiping woning in Goes

  Goes - Terwijl de 85 jarige bewoonster in haar voortuin bezig was is er een man haar woning binnengelopen die haar portemonnee met inhoud wordt weggenomen.

  Goes

  Donderdag 6 mei 2021

  Oplichter fraudeleus pinnen gezocht

  Waterlandkerkje - Deze man wordt gezocht in een zaak waarbij een vrouw uit Waterlandkerkje (gemeente Sluis) voor bijna 2.500 euro is opgelicht nadat zij een WhatsAppje had gehad van haar ‘zoon’.

  Sluis > Waterlandkerkje

  Dinsdag 4 mei 2021

  Oplichter fraudeleus pinnen gezocht

  Nieuwerkerk - Deze man wordt gezocht in een zaak waarbij een vrouw uit Nieuwerkerk voor bijna 1.000 euro is opgelicht nadat zij een WhatsAppje had gehad van hun ‘zoon’. Deze zei dat hij een nieuw telefoonnummer zou hebben.

  Schouwen-Duiveland > Nieuwerkerk

  Donderdag 15 april 2021

  Oplichters fraudeleus pinnen gezocht

  Heinkenszand - Een man van 74 uit Heinkenszand verloor een groot geldbedrag aan zeker twee oplichters. De mannen op de beelden namen geld op in Eindhoven. Ze pinden met dezelfde betaalpas.

  Borsele > Heinkenszand

  Donderdag 25 maart 2021

  Oplichter fraude ‘veilige’ kluisrekening gezocht

  Middelburg - Een vrouw uit Middelburg werd op 9 november door een zogenaamde ING-medewerker gemaand om geld over te maken naar een calamiteitenrekening. De man op de beelden inde diezelfde dag de duizenden euro’s bij een geldautomaat in Rotterdam. In totaal verdween bijna 5000 euro in zijn zakken.

  Middelburg

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement