Gezochte personen in provincie Zeeland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Zeeland of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Maandag 31 augustus 2020

  Beelden van verdachte gewelddadige poging overval

  Middelburg - Op 21 augustus, omstreeks 10.00 uur die vrijdagochtend, vond een steekincident plaats in een winkel aan de Nieuwe Burg in Middelburg. Hierbij raakten twee mannen gewond. Zij waren op dat moment in de winkel aanwezig.

  Middelburg

  Dinsdag 30 juni 2020

  Kostbaar servies en sieraden gestolen in Goes

  Goes - De politie is op zoek naar twee vrouwen die mogelijk betrokken zijn geweest bij een woninginbraak in Goes. De ‘dames’, gekleed in blauwe en oranje jurken, staan op camerabeelden van het appartementencomplex waar werd ingebroken.

  Goes

  Dinsdag 26 mei 2020

  Overvaller met lege handen door snelle reactie medewerkster

  Breskens - Een medewerkster (22) van de Jumbo aan de Burgemeester van Zuijenstraat in Breskens reageerde zo vlot, dat de overvaller zonder buit achterbleef. De politie hoopt dat iemand de man op de beelden herkent.

  Sluis > Breskens

  Woensdag 22 april 2020

  Drie jongens gezocht na explosief door brievenbus

  Middelburg - Op woensdagavond 1 januari jl. rond 23.00 uur raakte de bewoner van een woning aan de Jazzroute door een harde knal in de gang gewond. Hij liep – zoals het nu laat aanzien – blijvend letsel op. De knal werd veroorzaakt door een explosief, welke door de brievenbus werd gegooid. Zelfs een muur scheurde op twee plaatsen volledig doormidden.

  Middelburg
  Auto-inbrekers slaan dubbelslag in parkeergarage

  Terneuzen - Twee mannen sloegen op donderdag 3 oktober 2019 hun slag in de parkeergarage Theaterpein in Terneuzen. Ze braken in twee auto’s in en namen er waardevolle spullen uit mee.

  Terneuzen

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement