Gezochte personen in provincie Zeeland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Zeeland of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Woensdag 10 april 2019

  Duo steelt contant geld uit school in Middelburg

  Middelburg - De twee dieven die begin dit jaar toesloegen in een schoolgebouw aan de Breeweg in Middelburg, hadden vermoedelijk voorkennis. Ze leken precies te weten waar ze moesten zijn en zelfs waar de sleutels lagen die ze nodig hadden.

  Middelburg

  Maandag 26 november 2018

  Krantenbezorger (56) mishandeld en bestolen

  Axel - Een opgefokte man struint zaterdagochtend 22 september 2018 door de straten van Axel. Op bewakingsbeelden is te zien hoe hij op zijn route gewelddadig een krantenbezorger van zijn fiets trekt. Hij gaat ervandoor met de fiets van de bezorger, die daarna beduusd en gewond achterblijft op het Szydlowskiplein.

  Terneuzen » Kern Axel » Kern Axel

  Donderdag 6 december 2018

  Inbrekers betrapt en gefilmd

  Koudekerke - Wanneer de bewoonster van een huis aan de Tramstraat op zondag 9 september 2018 thuiskomt, hoort ze vreemde mannenstemmen uit de woonkamer komen. Ze schrikt en vlucht, waarop direct drie inbrekers het hazenpad kiezen. Dankzij bewakingscamera’s in de woning zijn er beelden van hoe de drie mannen een half uur eerder, rond 19.10 uur, via de voordeur naar binnen komen. Twee minuten later gaan ze weer naar buiten en kort na 19.30 komen ze voor de tweede keer binnen.

  Veere » Koudekerke

  Donderdag 29 november 2018

  Drietal pleegt woninginbraak

  Goes - Op zondag 24 juni jl. werd bij de politie gemeld dat er was ingebroken in een woning aan de Elvis Presleylaan in de wijk De Poel. De bewoners bleken op vakantie. Een bewakingscamera legde de drie daders op beeld vast. Het is nog steeds niet bekend wie zij zijn.

  Goes

  Woensdag 16 mei 2018

  Man uit auto gesleurd

  Breskens - Donderdagmiddag is een 85-jarige man uit de gemeente Terneuzen op bruuske wijze uit zijn auto gehaald door een onbekende man. Vervolgens gaat deze er, samen met een tweede man, vandoor met zijn auto.

  Sluis » Breskens
  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?