Bedrijven in provincie Zeeland

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in provincie Zeeland.

In provincie Zeeland zoek ik een:

  Gisteren

  Decoratiehandel Zeeland
  Opgericht in november 2021

  De onderneming Decoratiehandel Zeeland is gevestigd op Julianastraat 8 te Wissenkerke en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Noord-Beveland > Wissenkerke > Wissenkerke > 4491GB
  Shahin Export
  Opgericht in november 2021

  De onderneming Shahin Export is gevestigd op Spinhuisweg 85 te Middelburg en is actief in de branche Groothandel in ijzer- en staalschroot en oude non-ferrometalen.

  Middelburg > Middelburg-Zuidoost > Middelburg-Zuid > 4336GC
  nylls
  Opgericht in november 2021

  De onderneming nylls is gevestigd op Noordstraat 32 te BURGH-HAAMSTEDE en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Schouwen-Duiveland > Haamstede > Haamstede > 4328AL
  't Landelijk Uus
  Opgericht in november 2021

  De onderneming 't Landelijk Uus is gevestigd op Kerkhoekstraat 8 te 's-Gravenpolder en is actief in de branche Winkels gespecialiseerd in overige artikelen n.e.g..

  Borsele > 's-Gravenpolder > 's-Gravenpolder (Kern) > 4431AP
  Opgericht in oktober 2021

  De vereniging "Club van Past Rotarians Zierikzee'' is gevestigd op Koolmeesstraat 16 te Zierikzee en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

  Schouwen-Duiveland > Zierikzee > Poortambacht > 4302VH
  ProductGoeroe
  Opgericht in november 2021

  De onderneming ProductGoeroe is gevestigd op Livingstonestraat 70 te Hulst en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Hulst > Hulst > Groote Kreek > 4562BB
  Mar Mar Diva's Fashion
  Opgericht in november 2021

  De onderneming Mar Mar Diva's Fashion is gevestigd op Oostkerkestraat 36 te Wolphaartsdijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Goes > Wolphaartsdijk > Wolphaartsdijk > 4471BB
  Stichting administratiekantoor Familiedokters
  Opgericht in november 2021

  De stichting Stichting administratiekantoor Familiedokters is gevestigd op Schuitvlotstraat 2 te Domburg en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

  Veere > Domburg > Domburg > 4357EB
  BY COUMBA
  Opgericht in november 2021

  De onderneming BY COUMBA is gevestigd op Molenstraat 84 te Clinge en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Hulst > Clinge > Kern Clinge > 4567BG
  Goedbloed Assuranti?n
  Opgericht in november 2021

  De onderneming Goedbloed Assuranti?n is gevestigd op Turfkade 5 te Goes en is actief in de branche assurantietussenpersonen.

  Goes > Goes > Goes-Centrum > 4461AP
  Roos-Anne Zorgondersteuning
  Opgericht in november 2021

  De onderneming Roos-Anne Zorgondersteuning is gevestigd op Dorpsstraat 149 te Heinkenszand en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Borsele > Heinkenszand > Heinkenszand (Kern) > 4451KD
  Jachthaven Cadzand-Bad B.V.
  Opgericht in november 2021

  De besloten vennootschap Jachthaven Cadzand-Bad B.V. is gevestigd op Maritiem Plaza 2 te Cadzand en is actief in de branche Jachthavens.

  Sluis > Cadzand > Cadzand-Bad > 4506KZ
  Margriet helpt
  Opgericht in november 2021

  De onderneming Margriet helpt is gevestigd op Martinus Nijhofflaan 68 te Kloetinge en is actief in de branche Thuiszorg.

  Goes > Kloetinge > Oostmolenpark > 4481DK
  Familiedokters B.V.
  Opgericht in november 2021

  De besloten vennootschap Familiedokters B.V. is gevestigd op Schuitvlotstraat 2 te Domburg en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

  Veere > Domburg > Domburg > 4357EB
  Opgericht in november 2021

  De vereniging "Vereniging van Eigenaars Gebouw Dijk Van Bommenede 50 te Zonnemaire" is gevestigd op 's-Gravenpolderseweg 106 te Goes en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  Goes > Goes > Overzuid > 4462RA

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement