Bedrijfspanden in de buurt Middelsluis

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Middelsluis en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Maandag 10 juni 2024

Bedrijfsruimte Edisonstraat 83 Numansdorp

Dit bedrijfspand op het adres Edisonstraat 83 te Numansdorp is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 90 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zondag 19 mei 2024

Bedrijfsruimte Einsteinstraat 59 Numansdorp

Dit bedrijfspand op het adres Einsteinstraat 59 te Numansdorp is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2001. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 160 m² (in units vanaf 125 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Donderdag 28 maart 2024

Bedrijfsruimte Edisonstraat 22A Numansdorp

Dit bedrijfspand op het adres Edisonstraat 22A te Numansdorp is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw . Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 188 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 27 maart 2024

Bedrijfsruimte Edisonstraat 20E Numansdorp

Dit bedrijfspand op het adres Edisonstraat 20E te Numansdorp is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw . Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, heater en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 95 m².

Dinsdag 5 maart 2024

Bedrijfsruimte Edisonstraat 22C Numansdorp

Dit bedrijfspand op het adres Edisonstraat 22C te Numansdorp is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw . Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 122 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Edisonstraat 22D Numansdorp

Dit bedrijfspand op het adres Edisonstraat 22D te Numansdorp is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw . Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 224 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 27 februari 2024

Bedrijfsruimte Edisonstraat 24C Numansdorp

Dit bedrijfspand op het adres Edisonstraat 24C te Numansdorp is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw . Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, heater en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 95 m².

Vrijdag 2 februari 2024

Bedrijfsruimte Edisonstraat 18D Numansdorp

Dit bedrijfspand op het adres Edisonstraat 18D te Numansdorp is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw . Een energielabel is niet verplicht. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 102 m².

Zaterdag 27 januari 2024

Bedrijfsruimte Edisonstraat 18B Numansdorp

Dit bedrijfspand op het adres Edisonstraat 18B te Numansdorp is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw . Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 51 m².

Vrijdag 12 januari 2024

Bedrijfsruimte Einsteinstraat 17 Numansdorp

Dit bedrijfspand op het adres Einsteinstraat 17 te Numansdorp is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2001. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 174 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Einsteinstraat 55 Numansdorp

Dit bedrijfspand op het adres Einsteinstraat 55 te Numansdorp is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2001. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en inbouwarmaturen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 226 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Maandag 20 november 2023

Bedrijfsruimte Einsteinstraat 39 Numansdorp

Dit bedrijfspand op het adres Einsteinstraat 39 te Numansdorp is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2001. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 137 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Newtonstraat 12E - G Numansdorp

Dit bedrijfspand op het adres Newtonstraat 12E - G te Numansdorp is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2023. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 600 m² (in units vanaf 200 m²).

Vrijdag 23 juni 2023

Bedrijfsruimte Edisonstraat 20a Numansdorp

Dit bedrijfspand op het adres Edisonstraat 20a te Numansdorp is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw . Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 285.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 95 m².

Dinsdag 13 juni 2023

Bedrijfsruimte Newtonstraat 12a Numansdorp

Dit bedrijfspand op het adres Newtonstraat 12a te Numansdorp is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2023. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 865.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 601 m².

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement