Bedrijfspanden in de buurt Gronsveld

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Gronsveld en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Woensdag 24 april 2024

Bedrijfsruimte Oosterbroekweg 11 Gronsveld

Dit bedrijfspand op het adres Oosterbroekweg 11 te Gronsveld is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 500 m².

Zaterdag 4 november 2023

Kantoorruimte Parkweg 9A Gronsveld

Dit bedrijfspand op het adres Parkweg 9A te Gronsveld is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1978 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 88 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 8 juli 2022

Kantoorruimte Veilingweg 7 Gronsveld

Dit bedrijfspand op het adres Veilingweg 7 te Gronsveld is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1992. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 600 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Vrijdag 18 februari 2022

Verhard buitenterrein Oude Zeepweg Gronsveld

Dit bedrijfspand op het adres Oude Zeepweg te Gronsveld heeft Verhard buitenterrein als hoofdfunctie. Het betreft hier . Een energielabel is niet beschikbaar. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 10.800 m².

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement