Bedrijfspanden in de buurt Verspreide huizen Sevenum

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Verspreide huizen Sevenum en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Vrijdag 15 juli 2022

Agrarisch bedrijf Kleefsedijk 22 Sevenum

Dit bedrijfspand op het adres Kleefsedijk 22 te Sevenum is geschikt als Agrarisch bedrijf. Het betreft hier bestaande bouw . .

Donderdag 30 juni 2022

Agrarisch bedrijf Tongerlostraat 18a Sevenum

Dit bedrijfspand op het adres Tongerlostraat 18a te Sevenum is geschikt als Agrarisch bedrijf. Het betreft hier bestaande bouw . .

Donderdag 26 mei 2022

Agrarisch bedrijf Blaktdijk 71 Sevenum

Dit bedrijfspand op het adres Blaktdijk 71 te Sevenum is geschikt als Agrarisch bedrijf. Het betreft hier bestaande bouw . De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 749.000 euro. .

Woensdag 4 mei 2022

Kantoorruimte Grubbenvorsterweg 5 Sevenum

Dit bedrijfspand op het adres Grubbenvorsterweg 5 te Sevenum is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1981. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 260 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Vrijdag 18 februari 2022

Bedrijfsruimte Het Erf Sevenum

Dit bedrijfspand op het adres Het Erf te Sevenum is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2022. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 398.900 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 796 m² (in units vanaf 222 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Meer nieuws in Verspreide huizen Sevenum

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent