Bedrijfspanden in de buurt Verspreide huizen in het Oosten en Zuiden

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Verspreide huizen in het Oosten en Zuiden en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Zondag 20 augustus 2023

Bedrijfsruimte Schoterhoek 13- 15 Nieuwveen

Dit bedrijfspand op het adres Schoterhoek 13- 15 te Nieuwveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1997 met energielabel B. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 840 m².

Vrijdag 2 december 2022

Bedrijfsruimte Schoterhoek 7 Nieuwveen

Dit bedrijfspand op het adres Schoterhoek 7 te Nieuwveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1994. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 100 m².

Dinsdag 15 november 2022

Kantoorruimte Schoterhoek 55 Nieuwveen

Dit bedrijfspand op het adres Schoterhoek 55 te Nieuwveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 67 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 24 augustus 2022

Bedrijfsruimte Uiterbuurtweg 45 Nieuwveen

Dit bedrijfspand op het adres Uiterbuurtweg 45 te Nieuwveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2018. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.000 m² (in units vanaf 250 m²).

Bedrijfsruimte . Nieuwveen

Dit bedrijfspand op het adres . te Nieuwveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2018. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.000 m² (in units vanaf 200 m²).

Woensdag 23 maart 2022

Bedrijfsruimte Schoterhoek 29 - 31 Nieuwveen

Dit bedrijfspand op het adres Schoterhoek 29 - 31 te Nieuwveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1994. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry en inbouwarmaturen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.366 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Meer nieuws in Verspreide huizen in het Oosten en Zuiden

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent