Bedrijfspanden in de buurt Velp-Zuid beneden spoorlijn

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Velp-Zuid beneden spoorlijn en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Donderdag 31 augustus 2023

Kantoorruimte Kerkallee 5- 7 Velp (GE)

Dit bedrijfspand op het adres Kerkallee 5- 7 te Velp (GE) is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1951. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 350 m² (in units vanaf 1 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 3 februari 2023

Bedrijfsruimte Kokspad 2 1 Velp (GE)

Dit bedrijfspand op het adres Kokspad 2 1 te Velp (GE) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1975. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 26 m².

Vrijdag 20 januari 2023

Kantoorruimte Kastanjelaan 14 2 Velp (GE)

Dit bedrijfspand op het adres Kastanjelaan 14 2 te Velp (GE) is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1910. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, toilet en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 103 m² (in units vanaf 27 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 5 november 2022

Bedrijfsruimte Kokspad 2 Velp (GE)

Dit bedrijfspand op het adres Kokspad 2 te Velp (GE) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1975. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 117 m².

Meer nieuws in Velp-Zuid beneden spoorlijn

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent