Bedrijfspanden in de buurt Ten Boer

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Ten Boer en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Vrijdag 9 september 2022

Winkelruimte Lindenstraat 1 Ten Boer

Dit bedrijfspand op het adres Lindenstraat 1 te Ten Boer is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1965 met energielabel D. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 70 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 25 augustus 2022

Agrarisch bedrijf Bouwerschapweg 33 Ten Boer

Dit bedrijfspand op het adres Bouwerschapweg 33 te Ten Boer is geschikt als Agrarisch bedrijf. Het betreft hier bestaande bouw . .

Woensdag 13 juli 2022

Bedrijfsruimte Bedrijvenweg 6 Ten Boer

Dit bedrijfspand op het adres Bedrijvenweg 6 te Ten Boer is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder krachtstroom, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 118 m².

Donderdag 7 april 2022

Bedrijfsruimte Nijverheidsweg 6 Ten Boer

Dit bedrijfspand op het adres Nijverheidsweg 6 te Ten Boer is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.210 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 18 februari 2022

Bedrijfsruimte Nijverheidsweg 10 Ten Boer

Dit bedrijfspand op het adres Nijverheidsweg 10 te Ten Boer is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 600 m².

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement