Bedrijven in Oudorp

Wil je weten welke bedrijven er in Oudorp zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oudorp.

Alkmaar heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

In Oudorp zoek ik een:

  Donderdag 1 april 2021

  Vereniging van Eigenaars
  Opgericht in november 2020

  De vereniging Vereniging van Eigenaars "Zanderhoek, Van Aostastraat 1a tot en met 1k/Kennemerstraatweg 105 en 105a te Heiloo" is gevestigd op Hertog Aalbrechtweg 30 te Alkmaar en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  Alkmaar > Oudorp > Oudorp-Noord en Oudorp-Oost > 1823DL
  Opgericht in september 2020

  De vereniging "Vereniging van Eigenaars Nijverhoek, Nijverheidsstraat 3 te Schagen" is gevestigd op Hertog Aalbrechtweg 30 te Alkmaar en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  Alkmaar > Oudorp > Oudorp-Noord en Oudorp-Oost > 1823DL
  Vereniging van Eigenaars Gedempte Nieuwesloot 83 en 85 te Alkmaar
  Opgericht in februari 2021

  De vereniging Vereniging van Eigenaars Gedempte Nieuwesloot 83 en 85 te Alkmaar is gevestigd op Uranusstraat 3 te Oudorp en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  Alkmaar > Oudorp > Oudorp-Noord en Oudorp-Oost > 1829XD
  Vereniging van Eigenaars
  Opgericht in februari 2021

  De vereniging Vereniging van Eigenaars "Marterkoog 11 te Alkmaar" is gevestigd op Uranusstraat 3 te Oudorp en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  Alkmaar > Oudorp > Oudorp-Noord en Oudorp-Oost > 1829XD
  BBB-VAN
  Opgericht in maart 2021

  De onderneming BBB-VAN is gevestigd op Pallasstraat 35 te Oudorp en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Alkmaar > Oudorp > Oudorp-Noord en Oudorp-Oost > 1829JB
  Escaperoom Alkmaar B.V.
  Opgericht in februari 2021

  De besloten vennootschap Escaperoom Alkmaar B.V. is gevestigd op Hamsterkoog 3F te Alkmaar en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

  Alkmaar > Oudorp > Beverkoog > 1822CD
  Stichting Sportveteranen
  Opgericht in januari 2021

  De stichting Stichting Sportveteranen is gevestigd op Deltastraat 60 te Alkmaar en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

  Alkmaar > Oudorp > De Nollen > 1823DP
  Around B.V.
  Opgericht in maart 2021

  De besloten vennootschap Around B.V. is gevestigd op Kamerlingh Onnesstraat 12N te Alkmaar en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Alkmaar > Oudorp > Schermereiland en Omval > 1821BP
  Stichting administratiekantoor Busby Beheer
  Opgericht in maart 2021

  De stichting Stichting administratiekantoor Busby Beheer is gevestigd op De Overtoom 54 te Alkmaar en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

  Alkmaar > Oudorp > Rekerbuurt en Ooievaarsnest > 1823BN
  Schot Vastgoed B.V.
  Opgericht in februari 2021

  De besloten vennootschap Schot Vastgoed B.V. is gevestigd op Prof.van der Waalsstraat 1 te Alkmaar en is actief in de branche Beveiliging via beveiligingssystemen.

  Alkmaar > Oudorp > Schermereiland en Omval > 1821BT
  Rejoice Events & Management
  Opgericht in maart 2012

  De onderneming Rejoice Events & Management is gevestigd op Amstelstraat 1Kamer 4 te Alkmaar en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

  Alkmaar > Oudorp > Oudorperpolder-Midden > 1823EV
  21K Innovations B.V.
  Opgericht in februari 2021

  De besloten vennootschap 21K Innovations B.V. is gevestigd op Kamerlingh Onnesstraat 14C te Alkmaar en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Alkmaar > Oudorp > Schermereiland en Omval > 1821BP
  Vereniging van Eigenaars Otterkoog 7 te Alkmaar
  Opgericht in februari 2021

  De vereniging Vereniging van Eigenaars Otterkoog 7 te Alkmaar is gevestigd op Otterkoog 7 te Alkmaar en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  Alkmaar > Oudorp > Beverkoog > 1822BW
  Vereniging van Eigenaren gebouw
  Opgericht in november 2020

  De vereniging Vereniging van Eigenaren gebouw "Langestraat 39, 39A en 39B" te Alkmaar is gevestigd op Westdijk 5 te Alkmaar en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  Alkmaar > Oudorp > Schermereiland en Omval > 1812MC
  Business Butlers B.V.
  Opgericht in februari 2021

  De besloten vennootschap Business Butlers B.V. is gevestigd op Edisonweg 10 te Alkmaar en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

  Alkmaar > Oudorp > Schermereiland en Omval > 1821BN

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement