Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Schermer

Wil je weten welke bedrijven er in Schermer zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Schermer.

In Schermer zoek ik een:

  Autoschadetraining.nl B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Autoschadetraining.nl B.V. is gevestigd op Buitenkruier 66 te Stompetoren en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  1841ERAlkmaarSchermerStompetoren
  Toine Administratie & Consultancy B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Toine Administratie & Consultancy B.V. is gevestigd op Prof W Schermerhornstr 33 te Grootschermer en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

  1843JVAlkmaarSchermerGrootschermer
  Ecarr B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Ecarr B.V. is gevestigd op Buitenkruier 66 te Stompetoren en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

  1841ERAlkmaarSchermerStompetoren
  VDM Machineverhuur
  november 2017

  De onderneming VDM Machineverhuur is gevestigd op Ursemmerweg 4 te Ursem gem. S en is actief in de branche Verhuur en lease van machines en installaties voor de bouw.

  1646WNAlkmaarSchermerUrsem gem. S
  Stichting RighttotryforVincent
  oktober 2017

  De stichting Stichting RighttotryforVincent is gevestigd op Binnenkruier 112 te Stompetoren en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

  1841EMAlkmaarSchermerStompetoren
  MHM IT
  oktober 2017

  De onderneming MHM IT is gevestigd op Binnenkruier 53 te Stompetoren en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  1841ENAlkmaarSchermerStompetoren
  EAM Administraties
  oktober 2017

  De onderneming EAM Administraties is gevestigd op Over de Leij 6 te Schermerhorn en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

  1636VMAlkmaarSchermerSchermerhorn
  BJS Investments & consultancy B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap BJS Investments & consultancy B.V. is gevestigd op Driehuizen 34 te Driehuizen en is actief in de branche Financiële holdings.

  1844KLAlkmaarSchermerDriehuizen
  E. Koomen Dienstverlening
  oktober 2017

  De onderneming E. Koomen Dienstverlening is gevestigd op Zuidervaart 69 te Zuidschermer en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  1846LHAlkmaarSchermerZuidschermer
  Edith-Sofia
  oktober 2017

  De onderneming Edith-Sofia is gevestigd op Buurtplein 1 te Stompetoren en is actief in de branche Handel in advertentieruimte en -tijd.

  1841GCAlkmaarSchermerStompetoren
  Ortho Vitae
  oktober 2017

  De onderneming Ortho Vitae is gevestigd op Arisdijk 2 te Driehuizen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  1844KGAlkmaarSchermerDriehuizen
  Traploperspecialist
  oktober 2017

  De onderneming Traploperspecialist is gevestigd op Westeinde 35 te Schermerhorn en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  1636VBAlkmaarSchermerSchermerhorn
  ink'd crown wear
  oktober 2017

  De onderneming ink'd crown wear is gevestigd op Oosteinde 69 te Schermerhorn en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  1636XTAlkmaarSchermerSchermerhorn
  't Witte Huys
  oktober 2017

  De onderneming 't Witte Huys is gevestigd op Oosteinde 16 te Schermerhorn en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  1636XVAlkmaarSchermerSchermerhorn
  Living Different
  oktober 2017

  De onderneming Living Different is gevestigd op Noordervaart 52 te STOMPETOREN en is actief in de branche Reparatie en stoffering van meubels.

  1841HAAlkmaarSchermerStompetoren
  Jij en Ik Bloemen
  oktober 2017

  De vennootschap onder firma Jij en Ik Bloemen is gevestigd op Bovenkruier 31 te Stompetoren en is actief in de branche Winkels in bloemen en planten, zaden en tuinbenodigdheden.

  1841ESAlkmaarSchermerStompetoren
  Fikaa
  september 2017

  De onderneming Fikaa is gevestigd op Noordervaart 12 te SCHERMERHORN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  1636VLAlkmaarSchermerSchermerhorn
  Taanman Holding B.V.
  september 2017

  De besloten vennootschap Taanman Holding B.V. is gevestigd op Oostdijk 18A te DRIEHUIZEN en is actief in de branche Financiële holdings.

  1844LPAlkmaarSchermerDriehuizen
  Nick van Leeuwen dienstverlening
  september 2017

  De onderneming Nick van Leeuwen dienstverlening is gevestigd op Westdijk 27 te ZUIDSCHERMER en is actief in de branche Stratenmaken.

  1847LHAlkmaarSchermerZuidschermer
  Di?tist Iris Spijker
  augustus 2017

  De onderneming Di?tist Iris Spijker is gevestigd op Pinksterblomstraat 109 te Schermerhorn en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  1636XMAlkmaarSchermerSchermerhorn

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk