Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Schermer

Wil je weten welke bedrijven er in Schermer zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Schermer.

In Schermer zoek ik een:

  Maandag 7 januari 2019

  Doors & Panels
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Doors & Panels is gevestigd op Einder 11 te Stompetoren en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Alkmaar » Schermer » Stompetoren » 1841EC

  Maandag 31 december 2018

  Cynthia Wals
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Cynthia Wals is gevestigd op Buitenkruier 54 te Stompetoren en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Alkmaar » Schermer » Stompetoren » 1841ER

  Zondag 9 december 2018

  Klussenbedrijf S. de Vries
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Klussenbedrijf S. de Vries is gevestigd op Morgen 32 te Stompetoren en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Alkmaar » Schermer » Stompetoren » 1841EE
  JvVICT
  Opgericht in november 2018

  De onderneming JvVICT is gevestigd op 't Venje 9 te Oterleek en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Alkmaar » Schermer » Oterleek » 1842GX
  Noëlla Fashion
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Noëlla Fashion is gevestigd op Dorpsstraat 26 te Oterleek en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Alkmaar » Schermer » Oterleek » 1842GV
  Bhvplustrainingen
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Bhvplustrainingen is gevestigd op Wiekstraat 8 te Stompetoren en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  Alkmaar » Schermer » Stompetoren » 1841GK
  AWA-Dienstverlening
  Opgericht in november 2018

  De onderneming AWA-Dienstverlening is gevestigd op Buitenkruier 31 te Stompetoren en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Alkmaar » Schermer » Stompetoren » 1841EP
  Tim Commerce
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Tim Commerce is gevestigd op Westdijk 10 te Zuidschermer en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Alkmaar » Schermer » Zuidschermer » 1847LH

  Maandag 5 november 2018

  Poch Productions
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Poch Productions is gevestigd op Westdijk 12 te Zuidschermer en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Alkmaar » Schermer » Zuidschermer » 1847LH
  ITBAAS
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming ITBAAS is gevestigd op Westeinde 105 te Schermerhorn en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Alkmaar » Schermer » Schermerhorn » 1636VD

  Zaterdag 15 september 2018

  Margreet van Hecke Energetische Massages
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Margreet van Hecke Energetische Massages is gevestigd op Driehuizen 28A te Driehuizen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Alkmaar » Schermer » Driehuizen » 1844KK
  Positive Movement
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Positive Movement is gevestigd op Driehuizen 28A te Driehuizen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Alkmaar » Schermer » Driehuizen » 1844KK
  Bart groot adv
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Bart groot adv is gevestigd op Zuidervaart 25A te Zuidschermer en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

  Alkmaar » Schermer » Zuidschermer » 1846LE
  L. van Truijen Timmerwerken
  Opgericht in september 2018

  De onderneming L. van Truijen Timmerwerken is gevestigd op 't Kieftennest 2 te Grootschermer en is actief in de branche Bouwtimmeren.

  Alkmaar » Schermer » Grootschermer » 1843JD

  Vrijdag 24 augustus 2018

  Steffie's trimsalon
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming Steffie's trimsalon is gevestigd op Dorpsstraat 11 te Oterleek en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

  Alkmaar » Schermer » Oterleek » 1842GS
  Barbarossa B.V.
  Opgericht in augustus 2018

  De besloten vennootschap Barbarossa B.V. is gevestigd op Noordervaart 52 te Stompetoren en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Alkmaar » Schermer » Stompetoren » 1841HA
  Iungo Capital B.V.
  Opgericht in juli 2018

  De besloten vennootschap Iungo Capital B.V. is gevestigd op Westeinde 105 te Schermerhorn en is actief in de branche Financiële holdings.

  Alkmaar » Schermer » Schermerhorn » 1636VD
  Verkeersschool Adam-Eva
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Verkeersschool Adam-Eva is gevestigd op Westeinde 110A te Schermerhorn en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

  Alkmaar » Schermer » Schermerhorn » 1636VH
  Poldermuts
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Poldermuts is gevestigd op Binnenkruier 114 te Stompetoren en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Alkmaar » Schermer » Stompetoren » 1841EM

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?