Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Schermerhorn

Wil je weten welke bedrijven er in Schermerhorn zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Schermerhorn.

In Schermerhorn zoek ik een:

  Maandag 5 november 2018

  ITBAAS
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming ITBAAS is gevestigd op Westeinde 105 te Schermerhorn en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Alkmaar » Schermer » Schermerhorn » 1636VD

  Vrijdag 27 oktober 2017

  EAM Administraties
  Opgericht in oktober 2017

  De onderneming EAM Administraties is gevestigd op Over de Leij 6 te Schermerhorn en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

  Alkmaar » Schermer » Schermerhorn » 1636VM
  Traploperspecialist
  Opgericht in oktober 2017

  De onderneming Traploperspecialist is gevestigd op Westeinde 35 te Schermerhorn en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Alkmaar » Schermer » Schermerhorn » 1636VB
  ink'd crown wear
  Opgericht in oktober 2017

  De onderneming ink'd crown wear is gevestigd op Oosteinde 69 te Schermerhorn en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Alkmaar » Schermer » Schermerhorn » 1636XT
  't Witte Huys
  Opgericht in oktober 2017

  De onderneming 't Witte Huys is gevestigd op Oosteinde 16 te Schermerhorn en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Alkmaar » Schermer » Schermerhorn » 1636XV

  Zondag 8 oktober 2017

  Fikaa
  Opgericht in september 2017

  De onderneming Fikaa is gevestigd op Noordervaart 12 te SCHERMERHORN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Alkmaar » Schermer » Schermerhorn » 1636VL

  Zaterdag 19 augustus 2017

  Di?tist Iris Spijker
  Opgericht in augustus 2017

  De onderneming Di?tist Iris Spijker is gevestigd op Pinksterblomstraat 109 te Schermerhorn en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Alkmaar » Schermer » Schermerhorn » 1636XM
  Zorg op uw manier
  Opgericht in juli 2017

  De onderneming Zorg op uw manier is gevestigd op Zuidje 19 te Schermerhorn en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Alkmaar » Schermer » Schermerhorn » 1636XB
  uw bezit B.V.
  Opgericht in juli 2017

  De besloten vennootschap uw bezit B.V. is gevestigd op Westeinde 22 te Schermerhorn en is actief in de branche Financiƫle holdings.

  Alkmaar » Schermer » Schermerhorn » 1636VE

  Dinsdag 11 juli 2017

  Everuse B.V.
  Opgericht in juni 2017

  De besloten vennootschap Everuse B.V. is gevestigd op Over de Leij 6 te Schermerhorn en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Alkmaar » Schermer » Schermerhorn » 1636VM
  Stichting Grote Kerk Schermerhorn
  Opgericht in juni 2017

  De stichting Stichting Grote Kerk Schermerhorn is gevestigd op Oosteinde 2 te Schermerhorn en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

  Alkmaar » Schermer » Schermerhorn » 1636XV

  Vrijdag 23 juni 2017

  Kasteel afbouw
  Opgericht in mei 2017

  De onderneming Kasteel afbouw is gevestigd op Zwartedijk 5 te Schermerhorn en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

  Alkmaar » Schermer » Schermerhorn » 1636VJ

  Dinsdag 28 maart 2017

  Administratie en Advies Ola Kaflowska
  Opgericht in maart 2017

  De onderneming Administratie en Advies Ola Kaflowska is gevestigd op Oosterweidestraat 37 te Schermerhorn en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

  Alkmaar » Schermer » Schermerhorn » 1636XD
  Kirsten Hulsman
  Opgericht in maart 2017

  De onderneming Kirsten Hulsman is gevestigd op Westeinde 104 te Schermerhorn en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Alkmaar » Schermer » Schermerhorn » 1636VH
  gewichtsconsulentemarion
  Opgericht in februari 2017

  De onderneming gewichtsconsulentemarion is gevestigd op Noordervaart 5 te SCHERMERHORN en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Alkmaar » Schermer » Schermerhorn » 1636VL

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?