Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Schermerhorn

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Schermerhorn. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Maandag 25 juni 2018

  V.O.F. Banketbakkerij De Rek
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 12 juni 2018

  Op 12 juni 2018 is het faillissement uitgesproken van V.O.F. Banketbakkerij De Rek. Het insolventienummer is F.15/18/178. V.O.F. Banketbakkerij De Rek is gevestigd in Schermerhorn. V.O.F. Banketbakkerij De Rek is actief in de branche Industrie.

  Alkmaar » Schermer » Schermerhorn » 1636VD

  Woensdag 21 maart 2018

  Willem Van Der Lem Horeca B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 20 maart 2018

  Op 20 maart 2018 is het faillissement uitgesproken van Willem Van Der Lem Horeca B.V.. Het insolventienummer is F.15/18/89. Willem Van Der Lem Horeca B.V. is gevestigd in Schermerhorn. Willem Van Der Lem Horeca B.V. is actief in de branche Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Alkmaar » Schermer » Schermerhorn » 1636XR

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?