Bedrijven in Europaplein

Wil je weten welke bedrijven er in Europaplein zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Europaplein.

Filter Filter

Dinsdag 10 oktober 2023

Makarov schoonmaakbedrijf
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Makarov schoonmaakbedrijf is gevestigd op Noorderkeerkring 20 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Maandag 2 oktober 2023

Jivana van Bladel
Opgericht in September 2023

De onderneming Jivana van Bladel is gevestigd op Zeelandstraat 5 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

Rijn Star TAXI
Opgericht in September 2023

De onderneming Rijn Star TAXI is gevestigd op Zuidpoolsingel 46 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Donderdag 24 augustus 2023

Amber Courage B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap Amber Courage B.V. is gevestigd op Zuidpoolsingel 250 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Public relationsbureaus.

MIFASOH
Opgericht in April 2018

De vennootschap onder firma MIFASOH is gevestigd op Groningenstraat 152 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Fotografie.

SZ services & facility
Opgericht in Juli 2023

De onderneming SZ services & facility is gevestigd op Zuidpoolsingel 89 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Markthandel in overige voedings- en genotmiddelen.

Woensdag 23 augustus 2023

ConnectAir B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap ConnectAir B.V. is gevestigd op Zuidpoolsingel 312 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Uitzendbureaus.

OVIS Beheer B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap OVIS Beheer B.V. is gevestigd op Zuidpoolsingel 312 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Dinsdag 25 juli 2023

TumTum Kinderopvang B.V.
Opgericht in Februari 2019

De besloten vennootschap TumTum Kinderopvang B.V. is gevestigd op Utrechtstraat 112 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

MoJa PA B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap MoJa PA B.V. is gevestigd op Europalaan 16 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Kruijdenberg Sport en Vitaliteit B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Kruijdenberg Sport en Vitaliteit B.V. is gevestigd op Euromarkt 153 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

FashionbyKim
Opgericht in Juli 2023

De onderneming FashionbyKim is gevestigd op Zuidpoolsingel 262 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 10 juli 2023

Betsa Bouw
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Betsa Bouw is gevestigd op Noorderkeerkring 20 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Flex Office 365
Opgericht in April 2023

De onderneming Flex Office 365 is gevestigd op Zuidpoolsingel 304 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

A. Achlioui
Opgericht in Juni 2023

De onderneming A. Achlioui is gevestigd op Provinciepassage 180 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Buurten in Kerk en Zanen

Meer nieuws in Europaplein

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent