Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Polderpeil-West

Wil je weten welke bedrijven er in Polderpeil-West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Polderpeil-West.

In Polderpeil-West zoek ik een:

  Woensdag 23 januari 2019

  PuurDeLeeuw
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming PuurDeLeeuw is gevestigd op Schouw 28 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Alphen aan den Rijn » Kerk en Zanen » Polderpeil-West » 2408PH

  Maandag 18 september 2017

  Elum Consultancy B.V.
  Opgericht in augustus 2017

  De besloten vennootschap Elum Consultancy B.V. is gevestigd op Sluiskolk 120 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Alphen aan den Rijn » Kerk en Zanen » Polderpeil-West » 2408PZ

  Vrijdag 23 juni 2017

  Tuhu International Group B.V.
  Opgericht in juni 2017

  De besloten vennootschap Tuhu International Group B.V. is gevestigd op Copepad 51 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Financiële holdings.

  Alphen aan den Rijn » Kerk en Zanen » Polderpeil-West » 2408RT
  GB Enterprises B.V.
  Opgericht in april 2017

  De besloten vennootschap GB Enterprises B.V. is gevestigd op Schouw 43 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Financiële holdings.

  Alphen aan den Rijn » Kerk en Zanen » Polderpeil-West » 2408RW

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Polderpeil-West

  Instellen

  Buurten in Kerk en Zanen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?