Bedrijfspanden in de buurt Bovenkerk

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Bovenkerk en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Woensdag 20 maart 2024

Bedrijfsruimte Maalderij 28 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Maalderij 28 te Amstelveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2011 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder loading docks, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 215 m².

Maandag 11 december 2023

Kantoorruimte Binderij 1- 11 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Binderij 1- 11 te Amstelveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1980 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder liften, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 189 m² en bestaat uit 5 bouwlagen.

Woensdag 10 augustus 2022

Bedrijfsruimte Noorddammerlaan 69A Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Noorddammerlaan 69A te Amstelveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1984. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 225.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 99 m².

Dinsdag 17 mei 2022

Bedrijfsruimte Pastoor J.W. Brouwerslaan 2A Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Pastoor J.W. Brouwerslaan 2A te Amstelveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1970. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 92 m².

Vrijdag 6 mei 2022

Kantoorruimte Bovenkerkerweg 37 - 8 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Bovenkerkerweg 37 - 8 te Amstelveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2011 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 157 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Kantoorruimte Bovenkerkerweg 37- units Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Bovenkerkerweg 37- units te Amstelveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1994 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 25 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Donderdag 23 december 2021

Beleggingsobject Mgr.dr. H. Poelslaan 104 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Mgr.dr. H. Poelslaan 104 te Amstelveen heeft Beleggingsobject als hoofdfunctie. Het betreft hier bestaande bouw uit 1928 met energielabel C. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 750.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 203 m².

Meer nieuws in Bovenkerk

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement