Bedrijven in Waardhuizen, Middenhoven

Wil je weten welke bedrijven er in Waardhuizen, Middenhoven zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Waardhuizen, Middenhoven.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

MK Taxi Groep
Opgericht in November 2022

De maatschap MK Taxi Groep is gevestigd op De Eendracht 48 te Amstelveen en is actief in de branche Verhuur van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen operational lease).

Abun Care
Opgericht in November 2022

De onderneming Abun Care is gevestigd op Voorplecht 36 te Amstelveen en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

MK Taxiverhuur
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma MK Taxiverhuur is gevestigd op De Eendracht 48 te Amstelveen en is actief in de branche Verhuur van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen operational lease).

Marssi
Opgericht in November 2022

De onderneming Marssi is gevestigd op Jupiter 204 te Amstelveen en is actief in de branche Pakken, sorteren e.d. in loon.

Fusionstorm Netherlands Co?peratief U.A.
Opgericht in Oktober 2011

De onderneming Fusionstorm Netherlands Co?peratief U.A. is gevestigd op Gondel 1 te Amstelveen.

Youfu Zorg
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Youfu Zorg is gevestigd op Jol 24 te Amstelveen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Ktopia
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Ktopia is gevestigd op Poortwachter 59 te Amstelveen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Mooij Products
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Mooij Products is gevestigd op Troubadour 92 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Roma Delivery
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Roma Delivery is gevestigd op Boogschutter 144 te Amstelveen en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Mokum Dranken B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Mokum Dranken B.V. is gevestigd op Punter 162 te Amstelveen en is actief in de branche Groothandel in dranken (geen zuivel).

Van IJselmuiden Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Van IJselmuiden Holding B.V. is gevestigd op Punter 162 te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

More to mankind
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming More to mankind is gevestigd op Dr. Willem Dreesweg 403 te Amstelveen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Bendert van Dijk
Opgericht in September 2022

De onderneming Bendert van Dijk is gevestigd op Turfschip 117 te Amstelveen en is actief in de branche Laad-, los- en overslagactiviteiten niet voor zeevaart.

Weiner Logistics B.V.
Opgericht in Maart 2007

De besloten vennootschap Weiner Logistics B.V. is gevestigd op Weegschaal 21 te Amstelveen.

Global Sustainable Energy Solutions B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Global Sustainable Energy Solutions B.V. is gevestigd op Meerpaal 17 te Amstelveen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

 

Meer nieuws in Waardhuizen, Middenhoven

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent