Bedrijven in Waardhuizen, Middenhoven

Wil je weten welke bedrijven er in Waardhuizen, Middenhoven zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Waardhuizen, Middenhoven.

Filter Filter

Dinsdag 12 september 2023

Loodgietersbedrijf Rocco Vermeeren
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Loodgietersbedrijf Rocco Vermeeren is gevestigd op Mercurius 25 te Amstelveen en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

APT Services
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming APT Services is gevestigd op Midscheeps 14 te Amstelveen en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Trainergy
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Trainergy is gevestigd op Marketentster 65 te Amstelveen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

ACL System bouw
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming ACL System bouw is gevestigd op Logger 10 te Amstelveen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

CR Elevator bouw
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming CR Elevator bouw is gevestigd op Logger 10 te Amstelveen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

ERYK BOUW
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming ERYK BOUW is gevestigd op Praam 311 te Amstelveen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Donderdag 24 augustus 2023

MZHR
Opgericht in Juli 2023

De onderneming MZHR is gevestigd op Klipper 4 te Amstelveen en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Kinderopvang Piruetas
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Kinderopvang Piruetas is gevestigd op Marskramer 6 te Amstelveen en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

LV Driving
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming LV Driving is gevestigd op Schoener 25 te Amstelveen en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Winning With Bergkamp
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Winning With Bergkamp is gevestigd op Bouwmeester 29 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Lara Harzing
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Lara Harzing is gevestigd op Punter 129 te Amstelveen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Neopsyon
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Neopsyon is gevestigd op Logger 50 te Amstelveen en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Woensdag 23 augustus 2023

Nemoto (Europe) B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap Nemoto (Europe) B.V. is gevestigd op Gondel 1 te Amstelveen en is actief in de branche Groothandel in chemische grondstoffen en chemicaliƫn voor industriƫle toepassing.

Education Consultant
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Education Consultant is gevestigd op Schoener 281 te Amstelveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

DGS & Consulting
Opgericht in Juli 2023

De onderneming DGS & Consulting is gevestigd op Dr. Willem Dreesweg 29 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Meer nieuws in Waardhuizen, Middenhoven

Snelheidscontroles Amstelveen

Flitser A9, Amstelveen
Amstelveen - Haarlem
Laatst waargenomen: 18:30 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent