Bedrijven in Punterbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Punterbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Punterbuurt.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Aperture Science B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Aperture Science B.V. is gevestigd op Jol 1 te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

TBK Bouwspecialisten
Opgericht in Mei 2024

De onderneming TBK Bouwspecialisten is gevestigd op Jol 70 te Amstelveen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 11 juni 2024

DAYA Elektrotechniek B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap DAYA Elektrotechniek B.V. is gevestigd op Punter 175 te Amstelveen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Polish Beauty Studio by Klaudia Zuk
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Polish Beauty Studio by Klaudia Zuk is gevestigd op Praam 311 te Amstelveen en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

DAYA GROUP B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap DAYA GROUP B.V. is gevestigd op Punter 175 te Amstelveen en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

Stichting Administratiekantoor J.M. Blanken
Opgericht in April 2024

De stichting Stichting Administratiekantoor J.M. Blanken is gevestigd op Logger 195 te Amstelveen en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

GCTILT
Opgericht in April 2024

De onderneming GCTILT is gevestigd op Punter 64 te Amstelveen en is actief in de branche Vervaardiging van overig timmerwerk voor de bouw (geen deuren, ramen en kozijnen).

Klantbeheer Solutions
Opgericht in April 2024

De onderneming Klantbeheer Solutions is gevestigd op Turfschip 2 te Amstelveen en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

DAYA PERSONEELSDIENSTEN B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap DAYA PERSONEELSDIENSTEN B.V. is gevestigd op Punter 175 te Amstelveen en is actief in de branche Uitzendbureaus.

Tanaka-NL
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Tanaka-NL is gevestigd op Logger 224 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

s3riekart
Opgericht in April 2024

De onderneming s3riekart is gevestigd op Praam 145 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 24 april 2024

Impulz-nl
Opgericht in April 2024

De onderneming Impulz-nl is gevestigd op Praam 25 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

A.R. Tourist Guide
Opgericht in April 2024

De onderneming A.R. Tourist Guide is gevestigd op Jol 117 te Amstelveen en is actief in de branche Informatieverstrekking op het gebied van toerisme en reserveringsbureaus.

Trade-All
Opgericht in April 2024

De onderneming Trade-All is gevestigd op Jol 35 te Amstelveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

World Flavors Distribution B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap World Flavors Distribution B.V. is gevestigd op Turfschip 198 te Amstelveen en is actief in de branche Groothandel in groenten en fruit.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement