Bedrijven in Galjoenbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Galjoenbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Galjoenbuurt.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

IETS ANDERS
Opgericht in Februari 2023

De onderneming IETS ANDERS is gevestigd op Voorplecht 53 te Amstelveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Dinsdag 28 februari 2023

E Destree
Opgericht in Februari 2023

De onderneming E Destree is gevestigd op Praam 238 te Amstelveen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Dinsdag 14 februari 2023

Jouw Slaap Coach
Opgericht in Februari 2020

De onderneming Jouw Slaap Coach is gevestigd op Patrijspoort 16 te Amstelveen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Donderdag 2 februari 2023

BIAB AMSTELVEEN
Opgericht in Januari 2023

De onderneming BIAB AMSTELVEEN is gevestigd op Scheepsbrug 16 te Amstelveen en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Het Speelwolkje
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Het Speelwolkje is gevestigd op Praam 304 te Amstelveen en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

EMCEvv communicatie
Opgericht in Januari 2023

De onderneming EMCEvv communicatie is gevestigd op Scheepsbrug 34 te Amstelveen en is actief in de branche Uitgeverijen van boeken.

Vieta Work
Opgericht in November 2022

De onderneming Vieta Work is gevestigd op Schoener 339 te Amstelveen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Woensdag 14 december 2022

New Perspectives Art B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap New Perspectives Art B.V. is gevestigd op Branding 22 te Amstelveen en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

ACMM Group B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap ACMM Group B.V. is gevestigd op Buitengaats 16 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

PSgameroom
Opgericht in November 2022

De onderneming PSgameroom is gevestigd op Kotter 66 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Koolhaas Systems
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Koolhaas Systems is gevestigd op Thuishaven 17 te Amstelveen en is actief in de branche Speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van gezondheid en voeding (niet biotechnologisch).

Donderdag 10 november 2022

Abun Care
Opgericht in November 2022

De onderneming Abun Care is gevestigd op Voorplecht 36 te Amstelveen en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Global Sustainable Energy Solutions B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Global Sustainable Energy Solutions B.V. is gevestigd op Meerpaal 17 te Amstelveen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Bram den Boer services
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Bram den Boer services is gevestigd op Lichtboei 17 te Amstelveen en is actief in de branche Pakken, sorteren e.d. in loon.

Bouw Timmer Bedrijf Hoks
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Bouw Timmer Bedrijf Hoks is gevestigd op Vuurtoren 34 te Amstelveen en is actief in de branche Bouwtimmeren.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent