Bedrijven in Galjoenbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Galjoenbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Galjoenbuurt.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

DG WAVES
Opgericht in Mei 2024

De onderneming DG WAVES is gevestigd op Praam 260 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

MP Excellent Security
Opgericht in April 2024

De onderneming MP Excellent Security is gevestigd op Parlevinker 22 te Amstelveen en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Cauttech B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Cauttech B.V. is gevestigd op Lichtboei 4 te Amstelveen en is actief in de branche Risicoanalisten en schadetaxateurs.

Dentinn
Opgericht in April 2024

De maatschap Dentinn is gevestigd op Dukdalf 12 te Amstelveen en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Luke Johnson
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Luke Johnson is gevestigd op Kotter 130 te Amstelveen en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Yeshenamdol
Opgericht in April 2024

De onderneming Yeshenamdol is gevestigd op Bakboord 14 te Amstelveen en is actief in de branche Thuiszorg.

ChangZhi B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap ChangZhi B.V. is gevestigd op Buitengaats 16 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Woensdag 24 april 2024

A Beheer B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap A Beheer B.V. is gevestigd op Boegspriet 9 te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Storrific
Opgericht in April 2024

De onderneming Storrific is gevestigd op Vuurtoren 1 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Helena Olde Riekerink
Opgericht in April 2024

De onderneming Helena Olde Riekerink is gevestigd op Branding 22 te Amstelveen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Fedoua Zahti
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Fedoua Zahti is gevestigd op Praam 214 te Amstelveen en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Jobba.ai
Opgericht in Maart 2024

De vennootschap onder firma Jobba.ai is gevestigd op Buitengaats 27 te Amstelveen en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

LucT
Opgericht in Maart 2024

De onderneming LucT is gevestigd op Galjoen 2 te Amstelveen en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Woensdag 10 april 2024

The Creative Cooldown
Opgericht in Maart 2024

De onderneming The Creative Cooldown is gevestigd op Patrijspoort 30 te Amstelveen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Maandag 18 maart 2024

Niche Side
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Niche Side is gevestigd op Valreep 42 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Meer nieuws in Galjoenbuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement